Utcazene

Zenészek, zenekarok, zenekedvelők figyelem! Júliusban és augusztusban minden szombaton kötetlen zenélésre hívunk mindenkit a Millenáris parkjába.

Várjuk azokat a zenekedvelőket, zenészeket, profikat, amatőröket, akik kaphatóak egy kötetlen hangulatú spontán örömzenélésre. Célunk az, hogy bemutatkozási lehetőséget adjunk fiatal együtteseknek, zenészeknek, és a Millenáris parkja állandó befogadójává váljon a közös muzsikálásra vágyó, zenére fogékony közönségnek.

 

Az utcazenei mini-fesztivál a július 16. és augusztus 27. között zajló Millenáris Piknikelnevezésű programsorozat részeként valósul meg. Olyan zenészek, zenekarok jelentkezését várjuk, akik hangosítás nélkül, vagy minimális hangosítással tudják vállalni a koncertet. Műfaji megkötöttség nélkül bárki jelentkezhet, legyen szó komolyzenéről, reggaeről, rockról, jazzről, népzenéről vagy akár kórusműről.

 

A közönség beváltható kuponnal szavazhat majd a nekik tetsző együttesekre, a legtöbb kupont begyűjtők értékes nyereményekben részesülnek.


Várjuk a jelentkezéseket július 1-ig, rövid leírással, fotóval, videóval az együttesről az alábbi időpontokra:


július 16., július 23., július 30., augusztus 6., augusztus 13., augusztus 27.


A fellépési lehetőséget csak az előre regisztrált formációknak tudunk biztosítani, a helyeket érkezési sorrendben töltjük fel.


Kérünk Benneteket, hogy a jelentkezésnél több lehetséges időpontot is jelöljetek meg!

 

 A jelentkezéseket és kérdéseiteket ide várjuk:

 

Molnár Éva

programszervező


emolnar kukac millenaris pont hu

Tel.: 336-4050


További hírek

További hírek

© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább