Molnár Tamás szerzői est @ Muzikum 05.17.

Vedd meg a jegyed MOST!


A Zeneszöveg.hu bemutatja koncertsorozat legújabb tagja egy igazán exkluzív zenei előadás. Molnár Tamás dalszerző, dalszövegíró, énekes, az AFC együttes frontemberének első szerzői estje.
A különleges esemény egy méltán egyedi helyszínen kerül megrendezésre, május 17-én 21 órától a Muzikum Klub és Bisztró koncerterem ad otthont.

 
Csatlakozz az eseményhez!

Villáminetrjú Molnár Tamással


Mióta írsz dalszövegeket?

10 éve kezdtem el írni, bár az első néhány évben finoman szólva is csak barátkoztam a szövegírással. A legtöbb fortélyra magamtól kellett rájöjjek, mentorom a tapasztalat volt.

Mióta írsz másoknak is?

6 éve kezdtem el hazai popelőadóknak is írni. Azóta majd 200 dalszöveget jegyzek, melyek közt Tóth Gabi, Takács Nikolas, Nika, Muri Enikő, Varga Viktor, Vastag Tamás, Pál Dénes és Dobrády Ákos slágerei is szerepelnek.

Hogy jön az ihlet?

Általában az éjszaka csendes magányába burkolózva írok. Leginkább a dolgozószobámban tudok hatékony lenni, mert az mentes minden hatástól. Ilyenkor igyekszem teljesen kizárni a külvilágot, hogy csak az érzéseimre és az adott műre koncentrálhassak. A jó dalszöveghez nem idő, hanem pillanat kell, viszont ezek a pillanatok nem adják ám egykönnyen magukat. Sokszor dacos makacskodók, és csak a legritkább esetben könnyűvérűek:)

Hogy jött a szerzői est ötlete?

Új kihívást kerestem, melyben önmagam lehetek. Most először lépek színpadra a zenekaromtól függetlenül, mégis zömmel AFC dalokkal, ráadásul zongora kísérettel.

Milyen különlegességekre számíthatunk?


Kizárólag különlegességekre számíthatnak a koncertre látogatók, hiszen még sosem szólaltak meg ezek a dalok zongorára hangszerelve. Mivel ez életem első szerzői estje, nekem is legalább annyira újszerű lesz az előadás, mint a nagyérdeműnek. Izgatottan várom, mi sül ki belőle.

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább