Megjelent az Invader nagylemez és kész a legújabb klip is!

Március 21-én jelent meg az Invader zenekar"Szép Új Világ" című nagylemeze és pár napja kijöttek "Szabad lázadó" című zúzós videoklipjükkel. Legnagyobb örömünkre nálunk már kapható az igazán jól sikerült album. Ebből az alkalomból egy rövid interjút is csináltunk a csaptattal.


Villáminterjú:

Zsz: Mióta működik a zenekar és hogyan határoznád, meg a stílusotokat?

Puccer: A banda 2005-ben alakult, néhány tagcserét és énekes váltást és a 2010-es első Ep-t követően 2012 augusztus óta stabilizálódott a jelenlegi, érzésem szerint legerősebb felállás. A stílust nehezen határolnám be, mert a lemezen a kőmetáltól kezdve a germán poweren át a Motörhead-es rock and roll-ig minden hallható. Rock zene, jóféle!

Zsz: Hogy ment a munka a lemezzel, hol rögzítettétek és hogyan születtek a dalok?

Puccer: Mezőfi Joci stúdiójában, szigorú hangmérnöki felügyelete mellett készült az anyag. A dalírásokban mindenki aktívan részt vett, így abszolút közös munka, ami a megjelent lemezen hallható.

Zsz: Elkészült egy videó is az egyik dalra. Erről mit lehet tudni?

Puccer: Igen, a Szabad lázadó című dalocskát választottuk és a Render Média brigádját kértük fel a klip elkészítésére. Ismerem Őket, profik, segítenek, jó ötleteik vannak. helyszínül a Crazy Mama klubbot, a klub mögötti bájosan silány területet és kibelezett gyárépületet választottuk. Az eredménnyel maximálisan elégedettek vagyunk, sőt, az eddigi fogadtatással is, mivel egy óra alatt több száz letöltéssel indult a dolog!

Zsz: Nyári program, lemezbemutató?

Puccer: Nyáron fesztiválok, motoros találkozók, de igazából mindenhova megyünk, ahova hívják a bandát, ahol lehetőséget kapunk. Elemi érdekünk a sok koncert, mivel ez az egyetlen lehetősége a közvetlen találkozásnak az irántunk, a zenénk iránt érdeklődőkkel. Lemezbemutató a tervek szerint ősszel, októberben lesz Budapesten. Már most izgulunk :)!

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább