Szeptember 7-én újra robog a DALLAMOS VILLAMOS

9 vidéki település, és Budapest 12 helyszíne csatlakozott 2014-ben a MAGYAR DAL NAPJA országos programjaihoz. Az idén 33 színpadon közel 2000 zenész és énekes áll majd színpadra a magyar vokális zene legnagyobb ünnepén szeptember 14-én, vasárnap.

A szervezők 2010 óta minden évben meghirdetik a magyar dal fővárosa pályázatot. A megtisztelő címet az idén Hévíz nyerte el. A győztes pályázatban foglaltak szerint egy egész hétvégét szentelnek a magyar dal ünneplésének, és a város szinte minden szeglete a zenéről szól. rendezvényt a hagyományokhoz híven Presser Gábor, a Magyar Dal Napja alapítója nyitja meg.

A Magyar Dal Napja beharangozó eseménye, a nagyon kedvelt DALLAMOS VILLAMOS idén szeptember 7-én, vasárnap közlekedik majd a 47-es villamos vonalán délután 2 órától. Érdemes lesz kilátogatni az eseményre, mert a sok jó zene mellett ismét kiosztásra kerül az utazó hallgatóság körében a már hagyománynak számító Zeneszöveg.hu dalszöveg könyv is!

A dallamos részletes programja már megtalálható: ITT!
 

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább