Kylie Minogue koncert Budapesten október 18.

Kylie Minogue európai turnéjának október 18-án Budapest is része lesz!

A koncertkörút Nagy-Britániában kezdődik majd és további 15 országban összesen 31 show-t foglal magába, köztük a magyar koncertet is, amelyre október 18-án kerül sor a Budapest Arénában. Kylie híres zseniális élő fellépéseiről, a Kiss Me Once turné ezt a hagyományt kívánja folytatni, valamint a rajongókkal ünnepelni a régi és az újabb slágereket.

Kylie Minogue vadonatúj albuma a szintén Kiss Me Once címre hallgató CD idén márciusban került a boltokba. 4 év után jelentkezett az énekesnő új anyaggal, ráadásul még a produceri teendőket is ellátta Sia-val az oldalán. Az új lemezen együtt dolgozott még Pharrell Williams-szel, Ariel Rechtshaid-del és Greg Kurstin-nel is.

Kylie Minogue 1987-ben robbant be a zeneiparba, és nem csupán slágerlista-vezető és többszörös díjnyertes énekesnővé vált pillanatok alatt az egész világon, hanem divatikonná, tervezővé, vállalkozóvá és jótékonysági nagykövetté is. Mindemellett 46 (!) angol slágerlistát megjárt dalt tudhat magáénak.

TIPP:Figyeld a Zeneszöveg.hu Facebook oldalát is és nyerd meg páros belépődet a koncertre!

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább