legújabb dalok az oldalon

 

Az első sikerei után James Blunt visszatér Budapestre október 27-én

Az egyik legszerényebb és legkedvesebb sztár, James Blunt Budapestre érkezik, hogy a magyar közönséget is magával ragadja egyedülálló zenei világába. James Blunt új Moon Landing elnevezésű turnéjával október 27-én a Budapest Arénában lép fel.

Legújabb albumával a Moon Landing-gel visszatért az alapokhoz: fiatalkori álmokhoz, kötődéshez, az első szerelemhez és saját hangzásvilágához: a zene érzelemközvetítő erejének egyenes és őszinte újra-felfedezéséhez.
Az első kislemez bombasiker lett, ami bizonyítja, hogy bár nem kezdhetsz mindent újra, de vannak dolgok, amiket megéri újra- és-újra felfedezni.
 "Kamasz koromban a zenében találtam meg a szabadságom. Az álmodozás egyfajta módjára leltem benne, megtanította nekem, hogyan fejezzem ki a közönségnek és persze magamnak, ki vagyok. Sok időbe telt megérteni és újra érezni ezt - újrakezdeni az álmodozást."

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább