Szűcs Gabi a A Dal 2015 műsorban: szombaton indul az első megmérettetés!

Szűcs Gabi, a Cotton Club Singers egykori oszlopos tagja és alapítója, a hazai könnyűzenei élet jeles szereplője egy újabb fejezetet nyithatott karrierjében: bekerült A Dal 2015 30 legjobb produkciója közé, ezzel továbbra is pályázva a lehetőségre, hogy kijuthasson az idei Eurovíziós Dalfesztiválra.

Szűcs Gabi pályáján nemrégiben egy valóban merőben más korszak nyílt az eddigiekhez képest, hiszen vadonatúj, Tűsarkú lépteim című szólólemezén a korábbiakkal ellentétben magyar nyelven énekel. A személyes, közvetlen hangú anyag részét képezi az a felvétel is, amellyel Gabi elindult az Eurovíziós Dalfesztivál magyar fordulóján, A Dal 2015-ön is. Az Úgysem felejtesz el egy első hallásra fülbemászó, könnyed, feszes szerzemény, amely a Szűcs Gabi által is megtestesített tudatos, önálló, vonzó nő képét vetíti elénk.
Gabi új hangzásvilágával és lemezével kapcsolatban is kihangsúlyozta, hogy a múlt szelleme, a múlt nőalakja ihlette, s valamiképpen integrálni szerette volna művészetébe az '50-es, '60-as évek erős, titokzatos, független nőtípusának jellemzőit, hatását. Nincs ez másképpen az Úgysem felejtesz el esetében sem, amely tulajdonképpen arról szól, hogy a dalban szereplő férfi képtelen szabadulni a Szűcs Gabi által megénekelt nő vonzerejének hatása alól.

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább