Puskás Petiék Velencén önkénteskedtek

EFOTT Fellépővé avanzsál az egykori fesztiválozó

Puskás Peti most először áll át a túloldalra: az EFOTT-ozó közönség sorai helyett a színpadra. A fesztiválrajongó öccsével, Danival és az Óbudai Egyetem önkénteseivel nemrégiben Velencére látogatott, hogy a július 14-19. közötti időszakra már biztosan virágba boruljon a város. Mint kiderült, az énekes szívesen szakít időt egy kis kertészkedésre kedvesével közös lakásában is.

A The Biebers-t mára már senkinek sem kell bemutatni. A zenekar számos klubkoncerten van túl, idén pedig fesztiválhódításra indulnak, színpadképüket egy diszkófával egészítve ki. Puskás Peti mindennapjait így érthető módon a zenekari teendők és próbák teszik ki, ugyanakkor jó célokra mindig szakít egy kis időt. A napokban például zenekari társaival Velence egyik körforgalmát „efottosították”.  

- Városi gyerek vagyok, így a kertészkedés nem tartozik a mindennapi elfoglaltságaim közé. De a barátnőmmel úgy gondoltuk, hogy kell valami, ami feldobja kicsit a lakást, így beszereztünk két cserepet: az egyikbe néhány klassz kis virágot, a másikba pedig praktikusan fűszernövényeket ültettünk. Nagyon jó érzés ránézni és tudni: ezeket mi nevelgettük. Saját fűszerrel ízesíteni az ételeinket pedig még egy pluszt ad a közösen főzött ételhez – állítja Peti, aki öccsével, Danival ezúttal arról gondoskodott, hogy a Velencére érkező rendezvény neve a levegőből is jól látható legyen. 

Bár katicainvázióra a szervezők semmiképp sem számítanak, az elképesztő élményt a The Biebers és a többi fellépő mellett, megannyi turisztikai és gasztronómiai program, kertmozi és számos sportélmény garantálja majd a velencei Vizi Várnál.

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább