Zeneszöveg.hu bemutatja: DALLAMOS VILLAMOS 2015. Újra sínre lépnek a tehetségek.

5 évvel ezelőtt a Magyar Dal Napja beharangozó eseményeként először indult útjára a Dallamos Villamos. A rendhagyó járaton élő zene mellett utazhatott a nagyközönség egy egész délutánon keresztül, megismerkedve a fiatal tehetséges zenekarokkal és a Budapesti Közlekedési Vállalat egy egészen új arcával is. 
Idén a Magyar Dal Napja Non Profit Kft. megszűnésével a Zeneszöveg.hu és a korábbi szervezők is azt szeretnék, ha ez a remek és újszerű hagyomány életben maradhatna.
A fellépők között szerepelnek olyan kisebb zenekarok, akik ezáltal bemutatkozási lehetőséget kapnak, erősítve azt a missziót is amelyet a Zeneszöveg.hu már több, mint egy évtizede végez hazánkban azért, hogy minél szélesebb körben juttassa el hazánk színes zenei kínálatát a zenekedvelőkhöz, valamint támogassa a feltörekvő zenekarokat, szerzőket.
Mindemellett olyan nevek is csatlakoznak majd a Dallamos Villamoshoz, mint a több népszerű műsorból ismert, Csillag Születik tehetségkutatóban felfedezett Varga Viktor zenekara, a Varga Banda, Kardos-Horváth János és Mujahid Zoli




További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább