eneszöveg.hu bemutatja: Molnár Tamás szerzői est a Muzikumban SZEPTEMBER 26-án.


Több mint éve indította útjára szerzői estjeit az AFC frontembereként ismertté vált MOLNÁR TAMÁS, aki ezúttal egy szál akusztikus gitárral mutatja be külön erre az alkalomra hangszerelt dalait. 

"Ezt a produkciót anno azért hívtam életre, hogy egy komfortzónán kívüli helyzetben próbáljam ki magam és a dalaim. A korábbi előadásokon eleinte zongora, majd akusztikus gitár kísért, ezen az estén azonban a végletekig csupaszítom le mind az AFC-s, mind a más előadóknak írt dalaimat, melyek ilyen formában itt meztelenkednek először" 
- tette hozzá Tamás, akinek a Zeneszöveg.hu gondozásában ezen a napon jelenik meg a kedvenc szerzeményeiből összeállított kottakönyve is, melyhez elsőként itt juthat hozzá a közönség.
 Azt est vendége Kardos-Horváth János, a Kaukázus frontembere, valamint Marek lesz, akit többek között az AFC-ből is ismerhet a közönség.

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább