Zeneszöveg beszélgetések Mr. Busta-val

Valóban keményebbek a Tankcsapda szövegei, mint Mr. Busta dalai?

Miért jó olyan zenei alapot készíteni, amire mindenki azonnal elkezd bólogatni? Mi is az az igazi gengszter rap? Mi az, ami időtálló és miért fontos ilyen zenéket szerezni? Mi a kedvenc saját dala az örök kívülálló, a sokak által kölöncnek és válogatott jelzőkkel illetett, ugyanakkor az egyik legnagyobb hazai követői bázissal rendelkező, 100%-osan szókimondó rappernek? 

Az eddigi legizgalmasabb beszélgetés, komoly témákról, az élet számtalan területét érintve, egy igazán őszinte megnyilvánulás egy végtelenül megosztó személyiségtől.

A Zeneszöveg.hu oldal több, mint 10 évvel ezelőtt indult, azzal a szándékkal, hogy azt a hatalmas kincsestárat, amelyet az anyanyelvünkön született dalok jelentenek - legkedvesebb népdalainktól az 1930-as évek kupléin át a napjainkra aranykorát élő alternatív zenei költészetéig - összegyűjtve megőrizzék és mindenki számára hozzáférhetővé tegyék. Úgy tűnik, a misszió tömegeket talál meg,  hiszen a zenehallgatók és előadók közös együttműködésével mára hatalmas adatbázis őrzi zenével írt anyanyelvünket. 
A Zeneszöveg.hu megköszönve mindenkinek az eddigi közös munkát, most megmutatja, kik rejlenek a versszakok, rímek és gondolatok mögött. 

A beszélgetés további részei hetente jelennek majd meg a Zeneszöveg.hu hivatalos Youtube csatornáján, érdemes tehát feliratkozni rá: KATT IDE!

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább