Megjelent Vicky Sunday – The Best Album Ever című albuma.

Az énekest nem nagyon lehet szerénységgel vádolni, de azzal sem, hogy nincs érzéke a humorhoz. Életművét tekintve mindenképpen a legjobb lemezről beszélhetünk.

Hangos, dekadens, változatos. ’Worldmetal’. Egyedi és divattalan. A számok tele vannak meglepő fordulatokkal. Az intenzív, eklektikus, progos elemeket sem nélkülöző metál világban a funky lüktetéstől a kelta dallamokon,  jazz zongorán és country hegedűn keresztül sok minden helyet kapott. A zene mégis egy egységes képet alkot, amit Vicky hangja és személyisége tart össze.
A lemezen a precíz, súlyos gitárt helyenként virtuóz hegedűtorzó hasítja keresztül. Beteges horrorszimfónia, karmikus ethno-rock. A húzós metal dobolással szemben afrikai vudu ütőhangszerek latinos lüktetése ad ritmikus aszimmetriát. Eszelős tempójú körtánc, fondorlatos pszichomágia. 

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább