Dalszerzők Éjszakája 2016 - Ma az Iparművészeti Múzeumban!

Zene a Múzeumok Éjszakáján!

Szombaton az Artisjus, azaz a Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület agbeköltözik a budapesti Iparművészeti Múzeumba


A Múzeumok Éjszakáján különleges énekórával, slam poetry tárlatvezetéssel és játékokkal adják át el a zene és a dalszerzés örömét a látogatóknak. 


Ami különösen nagy örömmel tölti el a Zeneszöveg.hu csapatát, hogy ezen az estén az oldalunkról is szó esik majd, hiszen bemutatásra kerül az a sok-sok funkció, amely színessé komplex tartalmúvá teszi a felületünket. Mindemellett, az Artisjussal való szoros együttműködésnek köszönhetően ezentúl az Egyesület által hitelesített adatokat láthattok az oldalunkon, melyet az adott dal mellett megjelenő, kis logo jelez majd. Az Egyesület, a szerzőkkel szorosan együttműködve dolgozik majd azon, hogy minél több dalszöveg, előadói és szerzői profil kompletté, a Zeneszöveg.hu pedig ezáltal nem csak a legnagyobb, hanem a legteljesebb hazai zenei adatbázissá is váljon. Mi nagyon örülünk ennek az együttműködésnek, hiszen régóta célunk többek között a fentiek megvalósítása is - természetesen a sok más funkció tökéletesítése mellett, amelyet az oldalunk magában hordoz. Mindez számotokra, olvasók számára azt is jelenti, hogy oldalunkat minden eddiginél hitelesebb adatbázisként használhatjátok, hiteles forrásként jelölhetitek meg, de természetesen mindemellett továbbra is böngésszétek olyan lelkesedéssel, ahogyan eddig tettétek, nagyon köszönjük, hogy napról-napra gazdagítjátok azt az adatbázist, amelyet aztán mi tökéletesíteni tudunk, hogy ezzel a közös munkával együtt szolgáljuk a magyar zene ügyét.

Itt tudsz csatlakozni az eseményhez!


//////////// PROGRAM ///////////////


RENDHAGYÓ ÉNEKÓRA Temesi Bercivel 

Folyamatosan, óránként (kezdések: 18:15, 19:15, 20:15, 21:15, 22:15)


BRINGOLÓGIA - SLAM POETRY TÁRLATVEZETÉS

Nagygyörgy Zoltánnal 

Folyamatosan, óránként (kezdések: 17:45, 18:45, 19:45, 20:45, 21:45, 22:45


FOLYAMATOSAN az este folyamán:


Dal+Szerző szerencsekerék - Kvíz & Dal+Szerző ajándékok


Dal+Szerző FaceSwap - Kerülj fel a magazin címlapjára!


"Hogy is volt pontosan az a dalszöveg....?" - Megújult a Zeneszöveg.hu, nézd meg közelebbről nálunk!


"Gazdálkodj jogosan" - Játsszd el, hogyan tudnád menedzselni zenei karriered!

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább