Bagossy Brothers Company lemezbemutató 0407 @Akvárium

"Belépni a pillanatra végre, nem ez a vége / Elveszni bátran a feledésben"



A zenekar 2013 májusában alakult Gyergyószentmiklóson, több éve együtt zenélő tagokból. Nevét a Bagossy testvérpár – Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) – családneve ihlette, hozzájuk csatlakoztak zenésztársaik, Bartis Szilárd (dobok), Tatár Attila (gitárok, vokál) és Kozma Zsombor (hegedű, harmonika, billentyűk).


BAGOSSY BROTHERS COMPANY DALSZÖVEGEK A ZENESZÖVEG.HU-N IDE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL.


Az indie/alternatív/folk hangzásvilág az előző évek tapasztalatai alapján kialakult és újragondolt zenei irányvonal eredménye. Első EP-jük 2013 decemberében készült el, “Ha rólad szólna” címmel. 2014 végén, a Cseh Tamás Program nyerteseként rögzítették első nagylemezük anyagát. A 2015 márciusában megjelent első nagylemezük, az “Elviszlek”, az első héten Deezer romániai és magyarországi toplistájának élén debütált.


2016 tavaszán a zenekar újabb anyaggal jelentkezett a “Vakít a kék” című EP formájában, a NagySzínPad tehetségmutatóban, pedig a döntőig jutott.


A 2016-os esztentőben állandó szereplői voltak a legfontosabb magyar- és erdélyi fesztiváloknak, zenei rendezvényeknek.


2017 márciusában jelent meg a zenekar második nagylemeze “A Nap felé” címmel, illetve ebben az évben jelölték a zenekart a Fonogram Év felfedezettje díjára. A lemezbemutató koncert április 7-én kerül megrendezésre az Akvárium Klubban, ezzel kapcsolatban minden információ elérhető a facebook event alatt, IDE KATTINTVA.




A lemez megjelenésének örömére különleges merch-ök érkeznek, Magyarországon elsőként a Bagossy Brothers Company logóival és szövegeivel ellátott, teljes mértékben természetes anyagból készült bögrék, ékszerek, pólók kaphatóak.



 

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább