Veréb Fesztivál 2017! Már javában sorakoznak a fellépők és zajlik a tehetségkutató!

KATTINTSATOK A RÉSZLETEKÉRT

FRISSÍTÉS!!!


Végéhez közeledik a Veréb fesztivál V-faktor elnevezésű versenye.

33 zenekar verseng, hogy felléphessen a Veréb fesztivál, Zeneszöveg.hu nagyszínpadán. Már több, mint 2500 szavazat érkezett, de csak 3 zenekarnak fog megatadni, hogy olyan nagyszerű előadok előtt játszhassanak, mint az Anna and the Barbies, a 30y vagy a Brains. A szavazatok 50%-ban befolyásolják a végeredményt, a másik 50%-ot a Zeneszöveg.hu szakmai zsűrijének pontozása teszi ki. A fesztivál honlapján (http://verebfeszt.hu/vfaktor.html) van lehetőség meghallgatni a résztvevő zenekarok dalait illetve ugyan ezen felületen van lehetőség leadn a voksokat is. A szavazás 2017.05.01-ig tart, eredményhirdetés pedig 2017.05.02-án várható.

Háromnapos őrülettel jubilál a csornai Veréb Fesztivál 2017. 


A 10 éves születésnap méltó módon kerül megünneplésre július utolsó hétvégéjén, hiszen két nagyszínpadon olyan nagyszerű bandák lépnek színpadra, mint a Brains, Anna And The Barbies, Bëlga, Intim Torna Illegál, Alvin és a Mókusok,Road, 30Y, Paddy And The Rats, Supernem, Depresszió, Katalpult Dj, Akkezdet Phiai,Rózsaszín Pittbull, Prosectura és még sokan mások. A szokásos strandolási lehetőség mellett számos szórakoztató és OFF program kerül megrendezésre. A születésnap alkalmából további meglepetések vannak kilátásban, ezekről naprakész információk találhatók a Veréb fesztivál honlapján és facebook oldalán.

WEBOLDAL


FACEBOOK
 


További hírek

További hírek

© 2017 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább