HEINCZ GÁBOR, BIGA LEMEZBEMUTATÓ NAGYKONCERTJE MÁJUS 12-ÉN AZ A38 HAJÓN!

Részletek lentebb!

Május 12. A38 - érdemes beírni a naptárba!

Az emlékezetes 2012-es Dal-ban ismerhettük meg Bigát, ahol Learning to let go c. dalával meghódította a magyar szíveket.

Ettől a pillanattól, egy ország várja Biga nagylemezét! Mint tudjuk, a jó dolgokra várni kell, de talán már nem is olyan sokáig, hiszen május 12-én, az A38 hajón nagyszabású keretek közt mutatja be első nagylemezét. Az új dalokon túl az előadó zenekara teszi majd felejthetetlenné a koncertélményt.

A lemez munkálatain Biga és zenekara, olyan producerekkel dolgozott, mint Szabó Zé, Rakonczai Viktor, Szakos Krisztián, akik zeneisége már önmagában fémjelzik a produkció kvalitásait.

Az album megvásárlására, először a koncert helyszínén lesz lehetőség!

Természetesen a lemez a digitális áruházakban is elérhetővé válik majd.

A koncertre érdemes időben érkezni, hiszen előzenekaraként a Mrs. Columbo zenekar izzítja majd a közönséget, illetve sztárvendégként csatlakozik Wolfie (Punnany Massif) akivel közös daluk a nagylemez egyik kiemelkedő szerzeménye.


Jegyek ITT kaphatóak!


Facebook esemény ITT!


 

További hírek

További hírek

© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább