Jelentkezz az ÉTER Plusz tehetségkutatóra!

A szervezők május 13-ig várják a jelentkezéseket

Már közel ötvenen neveztek az egri ÉTER fesztivál tehetségkutatjára, az ÉTER Pluszra. A szervezők május 13-ig várják a zenekarok, előadók jelentkezését a versenyre, amelynek élő döntője június elején lesz Egerben.

 

Az ÉTER Pluszra június 2-án és 3-án kerül sor az egi Bolyki Pincészet látványos udvarán. Jelentkezni május 13-ig lehet az ÉTER fesztivál honlapján.

 

A legjobbak idén is Sziget, Volt, Balaton Sound fellépési lehetőséggel gazdagodhatnak és esélyt kapnak bekerülni az Öröm a zene tehetségkutató országos döntőjébe, ahol hárommillió forintosos fődíj várja a győztest. Ezeken kívül számos további díjat ad át az ÉTER Plusz, köztük videóklip-készítési és stúdiófelvétel-lehetőséget, sajtókampányt és rengeteg más dolgot.

 

A szakmai zsűrit idén is Temesi Berci vezeti, tagjai pedig Andrásik Remo zenész, a HANOSZ főtitkára, Jeges Zsolt a Mamazone vezetője és Nyújtó Sándor, azaz Dj Newl.

 

Lesz ÉTER Workshop és Feszt!Eger, autentikus fesztiválhangulattal. Az ÉTER Pluszra a magyar zeneipar éves konferenciája, a Music Hungary alatt kerül sor, így rengeteg elismert szakember előtt van lehetőség bemutatkozni.

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább