Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/lmlavzbk/wwroot/kulfoldi.zeneszoveg.hu/web/webboxmodules/NapidealBox.class.php on line 10
Hírek: 20 éves a Junkies Nihil című albuma, jubileumi koncert a fővárosban! - Zeneszöveg.hu

legújabb dalok az oldalon

 

20 éves a Junkies Nihil című albuma, jubileumi koncert a fővárosban!

JUBILEUM KONCERT A BARBA NEGRA TRACK-BEN!

Minden idők egyik legsikeresebb Junkies lemezével, a mára már kultikussá vált Nihil album teljes anyagával tér vissza idén nyáron a Barba Negra Track színpadára a kilencvenes évek népszerű punk rock csapat, a Szekeres András vezette Junkies. Aki ebben a korszakban punk rock-ot hallgatott, édes nosztalgiával gondol a Miattad iszom te állat, a Maszk, a Vesztettél vagy aMegváltó kultikus szövegeire, amelyek még most is a legütősebb dalok közé tartoznak, bár koncerten a lemez legtöbb dalát ritkán hallhatjuk.


Ezért is lesz olyan különleges a Barbás koncert: a teljes Nihil korongot eljátsszák majd, természetesen a többi koncertfavorit mellett.


A NIHIL ALBUM ÖSSZES SZÖVEGE ITT!

VEDD MEG KEDVEZMÉNYES KONCERTJEGYEDET A ZENEKUPONON!

Csatlakozz az eseményhez!



További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább