Zeneszöveg.hu beszélgetések - Beck Zoltán (30Y)

„Ha a szerző maga nem látja árnyaltan a világot, akkor abból nehéz árnyalt szöveget létrehozni” (Beck Zoli)

  

Beck Zoli a 30y frontembere, emellett zenél a Rájátszás produkcióval, testvérével a Beckekben, tanít a Pécsi Tudományegyetemen, aktív környezetvédő és ennek főzenekara is részese, dalszöveget ír, zenét szerez és természetesen lételeme a világról, önmagáról, valamint a valóság számtalan dimenziójáról való gondolkodás.

 

Az interjúban őszintén beszél arról, hogy mit gondol a műről, a műalkotásról, az emberi létezés alapjairól és annak értelméről, a világ manipulatív hatásáról, valamint a dalszerzésről, a szövegírásról, a kezdő zenekarok támogatásáról és az ezzel kapcsolatos felelősségről, de arról is, hogy miért és mióta laknak denevérek a próbatermükben és hogy mit szeret Olaszországban.

 

Komoly, mély rendkívül elgondolkodtató beszélgetés, amely után az ember úgy érezheti: öt percre el kell csendesednie és elgondolkodnia mindazon, amit hallott.

 

Hamarosan érkezik a folytatás is, melynek gyorsabb eléréséhez  ITT tudtok feliratkozni a Zeneszöveg.hu Youtube csatornájára.



További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább