Új Super Stupid lemez érhető el világszerte és friss történések is vannak a zenekar körül

KATTINTSATOK A RÉSZLETEKÉRT

Az ECDC.hu terjesztésében immár az összes digitáis zeneáruházban és stream szolgáltató kínálatában elérhető a Super Stupid Down című lemeze. 

Ehhez kapcsolódóan és a csapat körül történt változások okán az együttes oszlops tagja, KesziAttis szavait tolmácsoljuk nektek.




FRISS HÍREK:

"Sziasztok, Hey!

Több fontos történés is zajlott nyár elején a budapesti Super Stupid zenekar háza táján amit szeretnénk megosztani veletek:

A 2014-es debütáló album után 2017. május elején fejeztük be második, Down című lemezünk felvételeit, a fővárosi Artist Factory stúdióban dolgoztunk ezúttal is. A lemez mind hangzásában, mind dalainak hangulatában homogénebb, egységesebb egészet képez mint a korábbi The Original Fire. Olyan rock-metal-grunge egyveleg ez, melyben ezúttal emlékezetesebb dallamok, vokális és hangszeres téren még izgalmasabb zenei megoldások kaptak teret.

Május 19.-én a Lemezbemutató koncertünket a budapesti Robot klubban tartottuk meg közel teltház előtt nagy sikerrel, pozitív visszacsatolásokkal, amik jelentősen feltöltöttek bennünket energiával a koncertek terén kialakult nagyobb kényszerszünetünk után. Már nagyon kellett ez a bandának!

Az év elején kijött videoklipes Hit Me Slowly után (amit itt a Zeneszöveg.hu-n is bemutattunk Nektek) májusban elkészült a régóta ígért második klipes nótánk is Trip To The Hills címmel amihez énekesünk Boltresz Attila és rendező társa Tót Tímea egy teljesen egyedi vizuális világot álmodott és teremtett meg! Ez a színes, vidám, szürreál Trip-Klip olyan, mint a hozzá tartozó zene: dinamikus-pörgős, kiválóan ötvözve a tradicionális lüktetést és a modernebb hangzásvilágot, ami szintén főbb jellemvonása a csapatnak.

Klipünket júniusban beneveztük egy fesztiválra is, ahol dobogós lett!! A Szabad Animációs Filmkészítők Találkozóján a 2. helyezést értük el!

Rövid kritika a klipet díjazó szakmai zsűritől: „Második helyezett lett Tót Tímea és Boltresz Attila Trip to the Hills című stop motion videóklipje, amit imádtunk karcossága, vadsága és felszabadultsága miatt. Ez a punk videó a végén ugyan átmegy egy ismétlődő, elnyújtott pszichedelikus tripbe, ami kicsit időkitöltésnek hat, de látszik, hogy az alkotók imádták készíteni, mi pedig imádtuk nézni.”

Csekkoljátok le Ti is gyorsan! 

A hírek folyamában végezetül, de nem utolsó sorban szeretnénk bemutatni nektek új dobosunkat, akivel teljes lett végre tagságunk: Lázár Andrásnak hívják, fogadjátok őt nagy-nagy szeretettel!

Régről ismerjük az Artist Factory berkeiből, a közös szimpátia már megvolt, így amikor tavaly év végén dobos paránk elhatalmasodni látszott, felajánlotta hogy kisegítő jelleggel beugrik hozzánk befejezni az albumot. Közben a felvételek és a közös próbák olyan jól és gördülékenyen mentek, hogy  legnagyobb örömünkre magától jelezte, szívesen marad állandó tagnak!

Bandi egy multiinstrumentalista tehetség, akinek a dob az alaphangszere és fiatal kora ellenére számtalan koncert és zenekar van a háta mögött, így kellő rutinnal és hatékonysággal szállt be a bandába.  Aki ott volt első közös bevetésünkön a Robot-os lemezbemutató bulin, saját maga győződhetett meg arról az energiával teli letisztult dobolásról, ami jó vastagon kihúzta a Stupid zenéjének agresszívan tekergő, néhol keszekusza vonalait.  Ki lettek így hangsúlyozva, emelve a témák, szilárd alapot adva mindnek.

Ráadásul Bandi jelszava a 100% rock’n’roll, így a közös érdeklődési kör is viszonylag hamar megvolt ;) Izgatottan várjuk a következő bulit és készülnek a dalok amiket együtt rakunk össze, folytatva zenei kalandozásunkat.

Következő lépésként a rádiókat támadjuk meg az új dalokkal, várhatóan pörgetni fogják a klipes Trip To The Hills-t, ezzel és új hírekkel jelentkezünk folyamatosan, figyeljétek a zenekari oldalt: www.facebook.com/superstupidband

Csak sör legyen és egy delay!!

KesziAttisBandiDave"



 

 

 

 

 

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább