Oktatófilm-sorozatot indított a Cseh Tamás Program

+ VANNAK ÚJ ZENEKARI PÁLYÁZATOK IS, KATT A RÉSZLETEKÉRT!

Hat részből álló oktatófilm-sorozatot indított a Cseh Tamás Program; mint írják: "ilyen átfogó, ingyenesen és bárki számára elérhető, magyar nyelvű mozgóképes tartalom még nem készült" a zeneiparról. A zenei menedzsmentet támogató alprogram keretében, a Majdnem Híres Rocksuli tanácsai alapján készült videók közül az első került fel most a YouTube-ra, ami a zenekar alapításánál tisztázandó kérdéseket járja körül. Elhangzik például, hogy a pénzügyeket mindenképpen ajánlott nemcsak megbeszélni már a legelején, hanem ezt írásba is foglalni - legalább egy e-mailben körbeküldeni mindenkinek, de akár még egy szerződés aláírása sem árthat.

 

Kiírt továbbá több pályázatot is a CSTP, ezeket itt lehet megtalálni az NKA honlapján. Ezek között egy nyílt pályázat van, az előzenekari, határideje október 13. Ilyen pályázatokat kezdetek óta kiír a CSTP, most az a változás, hogy az eddigi 80 milliós keretösszeg helyett idén csak 50 millió lesz. (2016-ban ráadásul még többet, 86 millió támogatást osztottak ki.) Egy-egy pályázó főzenekar továbbra is koncertenként legfeljebb 400 ezer forintot igényelhet (legalább hatot kell megvalósítani), és ennek továbbra is minimum 70%-át az előzenekar költségeinek fedezésére kell költeni.

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább