Nyerj velünk páros belépőt!

KATT A RÉSZLETEKÉRT!!


A világ egyik legnépszerűbb énekese, Sir Rod Stewart 2018-ban visszatér Budapestre!


8 év után, január 29-én ad koncertet a Budapest Arénában!


Jegyek ITT és ITT kaphatóak!


A fellépésre kizárólag ülőjegyek kaphatók.

DALSZÖVEGEIT ITT TALÁLOD!


A varázslatosan egyedi hanggal rendelkező Rod Stewart, akinek többek között olyan slágereket köszönhetünk, mint a Sailing, The First Cut Is The Deepest, Rhythm Of My Heart,  Baby Jane vagy a Maggie May, 8 év után visszatér Magyarországra vadonatúj showjával, január 29-én a Budapest Arénába. 

 

Sir Rod Stewartot kétszer is a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagjává választották, egyike a világ legtöbb lemezét eladó énekeseinek, karrierje 5 évtizede alatt több mint 200 millió albuma kelt el. Számos sikere közé tartozik még 6 egymást követő slágerlistavezető albuma az Egyesült Királyságban, 62 slágerlistás dala - amelyből 16 az amerikai  slágerlista első tíz helyére is fel tudott kerülni -, 2016-ban pedig lovaggá ütötték zenei és jótékonysági munkásságáért.

 

Idén augusztusban csatlakozott a multi-platina eladásokkal rendelkező DNCE csapathoz, hogy újra értelmezzék minden idők egyik legnagyobb diszkóslágerét, a Da Ya Think I’m Sexy?-t, amellyel az MTV Music Awards gálán debütáltak kirobbanó sikerrel, íme:




A DAL AZ ITUNES-ON IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!

 

Rod Stewart budapesti showjára belépők elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai számára elérhetők ma déltől a https://fanclub.rodstewart.com oldalon keresztül.

A teljeskörű jegyértékesítés szeptember 20-án 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. A fellépésre kizárólag ülőjegyek kaphatók. 

 

A végtelen humorral és egyedülálló vonzerővel rendelkező szupersztár rajongóinak érdemes minél előbb biztosítaniuk helyüket a koncerten, a felejthetetlen este garantált a Budapest Arénában!

 

Facebook

 

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább