Több tucat új dallal és nagy sikerrel zárult a Songbook Songwriting Camp!

"Megtiszteltetés volt már maga a meghívás is! Figyelemre méltó kezdeményezés a SongBook SongWritingCamp, és én ott voltam az elsőn!"Patocska Olivér (OliverFromEarth)


 

  

Több tucat új szerzeménnyel - kész állapotú vagy ahhoz közeli stádiumú dal megszületésével ért véget az első magyarországi nemzetközi dalszerző tábor, melyen húsz hazai és tíz nemzetközi dalszerző és producer vett részt. Tállyán Oroszlános Borhotel exkluzív és nyugodt környezetében a részvevőknek lehetőségük volt kizárólag a zenére koncentrálni, miközben a különböző műfajban és módszerekkel alkotó művészek megismerhették egymást, országhatárokat átívelő kapcsolatokat teremtve ezzel.


 

A tábor szervezője, a Zeneszöveg.hu tervei szerint 2018-ban is megrendezi majd az eseményt, s bízik abban, hogy az idei rendzevényen szerzett tapasztalatokkal a tarsolyukban, még magasabbra emelhetik majd a színvonalat, s tovább gazdagíthatják a hazai és a nemzetközi zenei palettát, szorosabbra fűzhetik a zenészek és a szakmabeliek közötti kapcsolatokat.

 


Burai Krisztián - Knoll Gabi - Czutor Zoli, Kozma Kata - Calidora - Patocska Olivér (OliverFromEarth) - Iván Szandra, Závodi Marcel - Ash - Sam Wilson és még számos izgalmas kombináció, amelyek eredménye sok-sok izgamas dal és jövőbeli együttműködés lehetősége. Jananas, a cseh duó vagy épp a Svédországban élő és sikeres karriert befutott, de magyar származású producer, George Németh és Johnny K. Palmer vagy épp Maria Mathea - mind színes egyéniségek emberileg és zeneileg egyaránt, a táborban azonban csapattá és kreatív közösséggé kovácsolódtak.

 

A zenélés mellett feltöltődésre is volt lehetőség, ezt volt, aki a csodaszép táj megismerésére, és akadt olyan, aki favágásra fordította - ez utóbbiban Czutor Zoltán is jeleskedett.


 

"Megtiszteltetés volt már maga a meghívás is! Elment majdnem egy hét az életemből a tábor alatt, hogy észre sem vettem. Megismertem jó néhány magyar és külföldi kollegát, akik mind szakterületük tehetséges képviselői. Inspiráltak ott, akkor és azt érzem, hogy nagy hatással voltak rám a jövőmet tekintve is. Mindössze négy nap szólt alkotásról és tudtommal közel 30 dal készült el, ami ha nem is mind világsláger, vannak közöttük olyan trackek, amelyek a megfelelő előadóval körbejárhatnák a kontinenseket. Az újonnan szerzett kapcsolatok pedig mind hoznak majd nemzetközi együttműködéseket is, hiszen már most tudok 3-4 olyan projektről, ami a tábor után valósul meg brit - lengyel - magyar és egyéb formációkban. Figyelemre méltó kezdeményezés a SongBook SongWritingCamp és én ott voltam az elsőn!" - mondta Patocska Olivér, az OliverFromEarth frontembere.

 

 

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább