NYERJ VELÜNK JEGYET A kis herceg című zenés előadásra

„ELFELEJTETTÜNK KAPCSOLATOKAT TEREMTENI”

Antoine de Saint-Exupéry legendás műve, amely oly sok gyermeket és felnőttet röpített el egy olyan bolygóközi utazásra, ahol az állomások nem távoli galaxisok, hanem az emberi természet különböző végpontjai.

Az alkotók sem kívánnak egyebet, mint olyan expedícióra invitálni a nézőket, ahol megbizonyosodhatnak arról, hogy a valós és fontos dolgok a szem elől rejtve maradnak.

NYERD MEG JEGEYEDET VELÜNK! FIGYELD A HÉTEN A ZENESZÖVEG.HU FACEBOOK ÉS INSTAGRAM OLDALÁT, MERT PÁROS BELÉPŐT SORSOLUNK!

„Azért tartom nagyon fontosnak, hogy ez a mű színpadi formában is megvalósul, mert így mindenki testközelből megérezheti, hogy a szeretet milyen sokrétű és hogy ennek a gyakorlása mennyire fontos és nem magától értetődő dolog. A zene az élmény e dimenzióját szélesíti. „

Dénes Viktor az előadás rendezője

 

„Megszelídíteni olyasmi, amit nagyon is elfelejtettek az emberek. Azt jelenti: kapcsolatokat teremteni.” Idézet a műből.

 

Szereposztás:

Pilóta: Ujlaki Dénes Jászai-díjas, Érdemes Művész

Kis herceg: Lukács Olivér

Látvány: Horányi Juli

Zene: Dirty Fox Music Team

Rendező: Dénes Viktor



További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább