Ünnepi toplisták, a legnépszerűbb albumok, dalok és előadók a Zeneszöveg.hu keresési listájában!

Karácsonyi előkészületek a Tankcsapdától a Hull a pelyhesig

Miközben a világ jelentős része már nagyban lázasan készül az ünnepekre, hiszen hamarosan beköszönt az Adventi időszak, mi továbbra is figyeljük, hogy melyek azok az előadók, amelyek a legnagyobb népszerűségnek örvendenek az oldalunkon, a keresési találatok között, s ezáltal tippeket adunk többek között az ünnepi hangulat megalapozásához is.


Természetesen a Karácsonyhoz kapcsolódó dalok abszolút dobogós helyezettek ebben az időszakban, de az ünnepi hahgulatú szerzemények mellett érdemes megnézni, hogy mit hallgatunk mi magyarok az évnek ebben az időszakában és melyek az aktuális kedvencek.

  

Lássuk tehát a legnépszerűbbeket!

  

KARÁCSONYI DALOK ÉS DALSZÖVEGEK VIDEÓKKAL, NÉPSZERŰSÉGI SORRENDBEN IDE KATTINTVA.


HULL A PELYHES DALSZÖVEG ITT!



 

A MAGYAR NÓTÁK továbbra is nagy kedvenceitek, ITT TALÁLJÁTOK ŐKET 



 


A napokban új klippel jelentkezett és friss nagylemezre készülő KOWALSKY MEG A VEGA dalai is nagyon népszerűek a látogatók körében, ugyanakkor a TANKCSAPDÁT továbbra sem lehet letaszítani a legnépszerűbb hazai előadók listájáról.


TIZENÖTMILLIÓBÓL EGY DALSZÖVEG ITT!

 



  

& most nézzük a leglátogatottabb dalszövegeket!

 

Hiro  és a világ legnépszerűbb focistája mindent vitt az elmúlt időszakban, abszolút első helyezett.

 

Dalszöveg itt!


 

Majka és új dala, amely a kilencvenes évek hangulatát idézi és ezáltal egy generációban ébreszt fel nosztalgikus érzéseket ,a második legnépszerűbb a keresések között az oldalunkon.

 

Dalszöveg ITT!

 

 

Amint egy népszerű hazai előadó kijön egy új dallal vagy egy, hozzá kapcsolódó friss klippel, ti azonnal a dobogóra repítitek nálunk, nem történt ez másképp a Halott Pénz esetében sem, hiszen az  Ahol a május földet ércímű daluk és annak dalszövege  a negyedik leglátogatottabb az oldalon.



 


Az abszolút kedvenc azonban az emúlt időszakban ByeAlex és a Slepp - Az én rózsám című dalszövege volt.


 

 

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább