2018 első toplistái a Zeneszöveg.hu látogatottsága alapján

Tavaly év végén készítetünk nektek egy "ünnepi toplistás" cikket, akkor természetesen, taroltak a Karácsonyi dalok (persze, nem minden esetben, de általánosságban ez volt a jellemző) - most azonban azt vizsgáltuk, hogy az év kezdete, az, hogy újra fel kell venni a munkát és bele kell állni a sokszor komor hétköznapokba, az olykor borongós avgy épp napszütéses, de mindeképp változékony időjárást is el kell viselni valahogyan - szóval, hogy mindez hogyan befolyásolja a zenehallgatási szokásaitokat. 


TOP ELŐADÓK


A magyar nóták még mindig annyira népszerűek a körötökben, hogy sokszor akármennyire is szeretné letagadni a magyar, nem tud elvonatkoztatni attól, ami a vérében van. Ráadásul most, hogy már Hungarikum is a magyar nóta, egyáltalán nem kell ezen csodálkozni és nem is szégyellnivaló, hiszen történelmi örökségünk része.






G.w.M és Missh még mindig kötelezően megemlítendő, amikor a dobogó közeli előadókról van szó. A két zenész népszerűségét mi sem mutatja jobban, hogy termékenységük egyenesen arányos nézettségükkel: a Youtube-látogatottságuk egyre növekszik, mindezt úgy, hogy kis túlzással minden nap megjelentetnek egy klipet vagy lyrics videót a csatornájukon. A legutóbbi feat, amelyet Burai Krisztiánnal jegyeznek, már háromilliós nézettség felett jár a legnagyobb videómegosztón, alig egy hónap alatt.






TOP DALSZÖVEGEK


Ahogyan az már decemberben is látszott a toplistákból, Majka és a kilencvenes évek nosztalgiája az egsz országot visszarepítette a fiatalkorába, aki pedig nem érti, hogy "miről szólt a kilencvenes évek", az is dúdolja a Mindenki táncolt, hiszen óriási telitalálat mind a zene, mind a szöveg, pláne, ha még a videót is megnézitek hozzá. 






A Halott Pénz, mint hazánk jelenleg egyik legnépszerűbb zenekara, gyakorlatilag bármilyen dallal megjelenhet, abból biztosan sláger és rövid idő alatt közönségkedvenc lesz. Nem feltételnül rukkolnak elő minden esetben olyan erős szövegekkel, mint például az Élnünk kellett volna, a Helló lányok vagy a Feneked a gyengém, de az Ahol a május földet ér is tisztességesen teljesít a Youtube-on és masszívan tartja magát az oldalunkon is a legnézettebb dalszövegek között.


Dorina, aki egyik pillanatról a másikra lett ismert hazánkban, vélhetően a Szilveszteri partiszezonnak is köszönheti, hogy a Buli van című slágere egycsapásra a legkeresettebb dalszövegek között találta magát. A Youtube-on rendkívül magas, nyolcmillió feletti nézetsséget ért el a videóklipjével, kicsivel kevesebb, mint fél év alatt, ami a hazai számokat tekintve kiemelkedően gyorsan növekvő és magas szám.





További toplistákért kattints IDE.

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább