Thirty Seconds to Mars a STRAND Fesztiválon

Igaz a hír: az idei STRAND Fesztiválra a Balaton partjára érkezik az Oscar-díjas Jared Leto zenekara, a Thirty Seconds to Mars és a francia DJ-producer, Kungs – tudtuk meg Lobenwein Norberttől, a MOL Nagyon Balaton főszervezőjétől. A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció szervezésében augusztus 22-25 között Zamárdiban zajló STRAND Fesztiválra korábban már Robin Schulz, Sigala és Ákos részvételét jelentették be. Kedvezményes jegyek május 31-ig válthatók a www.strandfesztival.com oldalon és országszerte a jegyirodákban.

 


 

Érkezik Zamárdiba a franciák egyik legnagyobb ifjú tehetsége, a még csak 21 éves Kungs is. A fiatal DJ-producer-zenész már középiskolában remixeket gyártott, hogy nem sokkal később már David Guetta előtt játsszon, két éve megjelent első nagylemezével pedig végleg felkerült a legfontosabb deep house producerek közé.




További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább