Fonogram 2018 - megvannak a jelöltek!

ZÄVODI AZ ÉV FELFEDEZETTJE DÍJ JELÖLTJEI KÖZÖTT!

A 2018-as Fonogram díj idén tavasszal kerül kiosztásra, s ezúttal egy olyan jelölt is szerepel az esélyesek között, akit a Zeneszöveg.hu több esetben is a jövő reménységei közé sorolt. 

2016-ban egyedüli magyarként Marcel képviselte hazánkat a lengyelországi jogvédő által szervezett Songwriting Camp-en, 2017-ben részt vett a Songbook Songwriting Camp-en, amely az első magyarországi, nemzetközi dalszerző tábor volt, s amely szintén a Zeneszöveg.hu közreműködésével került megrendezésre és itt írtunk róla részletesebben.


Marcel idén több rangos díjra is esélyes. Egyrészt "berobbanó" kategóriában lehet rá voksolni a Playboy Man of the Year 2018-on, ide kattintva. A szavazat minden nap leadható.

A hír a napokban vált nyilvánossá azzal kapcsolatban, hogy a mindössze 18 éves, szemtelenül fiatal és tehetséges producer, dalszerző, előadó idén a Fonogram "év felfedezettje" kategória legjobb öt jelöltje között is szerepel. Hamarosan kiderül, hogy ki kapja ezt a díjat - természetesen beszámolunk majd róla.


ZÄVODI a közelmúltban jött ki legújabb és eddigi lemgmerészebb dalával és klipjével, melynek szövege itt olvasható.


További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább