Budapest Dala 2018: Nálunk az az összes dalszöveget megtalálod!

Radics GigiBudapest Szerelem című szerzeményét választották Budapest dalának, a különdíjat a Závodi+Berkes-féle Óriáskerék, a közönségdíjat pedig BenjiBárhol járok című száma kapta.


NÁLUNK AZ ÖSSZES DAL SZÖVEGÉT MEGTALÁLOD,  KATT!
A NYERTES DAL SZÖVEGE, RADICS GIGITŐL IDE KATTINTVA!

A KÜLÖNDÍJAS ZÁVODI + BERKES DAL SZÖVEGÉT ITT OLVASHATJÁTOK EL. 


BENJI DALA KÖZÖNSÉGDÍJAS LETT, A BÁRHOL SZÖVEGÉT ITT MEGTALÁLJÁTOK!

A dalok már meghallgatható az iTunes-on és a Spotify-on, valamint az összes digitális áruházban és stream szolgáltatónál is.


SPOTIFY-ON A BUDAPEST DAL 2018 ALBUM, ITT HALLGATHATÓ!


Fővárosi Önkormányzat által Budapest Dal 2018 néven meghirdetett pályázatára összesen 116-an neveztek, az előzsűri közülük hatot választott ki, tíz előadót pedig a szervezők kértek fel a részvételre.

A felkérést a Honeybeast, Berkes Olivér és Závodi Marcell, Király Viktor, Radics Gigi, a Compact Disco, Caramel, az Anna & the Barbies, Zséda, Keresztes Ildikó és Frenreisz Károly fogadta el, az előzsűri döntése alapján Benji, a Maverix feat. Veréb Tomi, a Nági & Ya Ou, a ShowCrew, Pajor Tamás és az Amen, valamint Tóth Péter került a döntőbe.

Az előadók a Thália Színházban mutatták be dalaikat a közönség előtt. A győztesek egy-egy millió forintot nyertek, az abszolút nyertes pedig egy éven át viselheti a Budapest Dal címet.


Forrás: MTITovábbi hírek

További hírek

© 2019 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább