Elkészült a Képmás zenekar harmadik videoklipje!

KATTINSTATOK A RÉSZETEKÉRT!

 

A Képmás zenekar a Debrecen – Nyíregyházi Egyházmegye emblematikus csapata, akik az egyházmegye gyermek és ifjúsági pasztorációs programjai mellett, aktív résztvevői és formálói az északkeleti régió kulturális életének. 

 

A nyíregyházi együttes nemrégiben jelentette meg legújabb klipjét, amely a MINDEN MIT ELLOPTÁL című dalukhoz készült.

 

"Egy szerelmes, lírai dalról van szó, ami egy duett, amelyet barátunkkal és állandó vendégművészünkkel a Mandala Dalszínház színésznőjével, Cserjési Bettivel éneklünk közösen. A rendező Kondás Kristóf, akivel 2016 óta dolgozunk együtt és eddigi munkásságunk legösszetettebb forgatásán vagyunk túl. A klip jeleneteit három helyszínen forgattuk: Bodrogkeresztúron, a nyíregyházi Kossuth Lajos Evangélikus Gimnázium dísztermében és Nyíregyháza belvárosában, ahol városunk arculatának meghatározó elemei is feltűnnek. Fontos megemlíteni a történet két főhősét akiket Fabu Csenge és Rozsályi Márk alakít, hiszen az ő karakterük drámája mozgatja a klip cselekményét" – mondta el Bolega László a Képmás zenekar énekese. 

 

A klipben feltűnik a trió másik két tagja Halhóber Gábor (basszusgitár) és Kardos György (ütőhangszerek) is valamint Kostyál András szólógitáros. 

A Minden mit elloptál című dal zenéjét Bolega László jegyzi, míg a dalszöveget a Képmás állandó szövegírója Tamaskovics „Bobek” Róbert írta. 





 

 

 

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább