Nemzetközi dalszerző tábor (másodszor) Magyarországon - 2018. október 24-28.

Songbook Songwriting Camp 2018

Október 24-28. között zajlik a Songbook Songwriting Camp, a második nemzetközi dalszerző tábor, amely a tavalyihoz hasonlóan ismét a Zeneszöveg.hu szervezésében kerül megrendezésre, hazai és nemzetközi zenészek és zeneipari szereplők részvételével, ezúttal Dunaszentmiklóson. A tavaly egyedülálló módon elindított hazai kezdeményezés idén folytatódik, méreteiben és tartalmában pedig gazdagabbá vált. Ezúttal közel negyven zeneipari szakember és zenész van jelen a táborban, amely összetételét tekintve az egész régiót lefedi: szerb, cseh, román, litván, valamint svéd, osztrák és természetesen hazai szereplők alkotnak, 5 napon át.

 

A hazai színteret többek között Jónás Vera, Burai Krisztián, Torres Dani, Závodi Marcel, Czutor Zoltán, Johnny K. Palmer, Patocska Olivér, Trap kapitány (Tha Shudras), Myra Monoka, Talán Attila, Péterffy Lili és Kozma Kata, a nemzetközi vonalat George Németh (S), Jana Infeldová, Jan Vávra és Gabriela Hecklová (CZ), Dominik Buczkowski (PL), Vytautas Petrosius (LT), Qyan (SRB), valamint Vallie Heart (S) képviseli.

 

A Zeneszöveg.hu célja, hogy a teljes régió lefedésével olyan kapcsolati hálót alakítson ki a zenészek, a zeneipari szereplők között, amely újabb lehetőségeket nyit a közös munkára, tehetségük kamatoztatására és a magyar tehetségek gondozására, elsőként a teljes régió szintjén, idővel pedig világszinten is.

 

A résztvevők számára a szakmai hátteret és a technikai felszereltséget a Set-School, az alkotás helyszínét pedig a Duna Residence biztosítja. Az esemény idén is az Artisjus támogatásával valósul meg. További együttműködő partnerek: NKA, Audmax

 

További információk: 

 

http://songwritingcamp.hu

 

https://www.facebook.com/songwritingcamp/

További hírek

További hírek

© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább