Notice: Undefined variable: media in /var/www/html/kulfoldi.zeneszoveg.hu/web/webboxmodules/HirekBox.class.php on line 25
Hírek: ITT VAN TRAP KAPITÁNYÉK UTOLSÓ VIDEÓ-KLIPJE! - Zeneszöveg.hu

ITT VAN TRAP KAPITÁNYÉK UTOLSÓ VIDEÓ-KLIPJE!

Nem forgat több klipet a “THA SHUDRAS” zenekar!

Néha észre sem veszed, hogy egy toxikus ember, mennyi ideje tart fogságban.
Ez lehet egy ismerős, barát, kolléga, családtag, támogató vagy a párod is.
A pokolba vezető út is jóindulattal van kikövezve. Szóval ha valaki minden áron az életed része akar lenni, annak néha az a legjobb biztosíték, ha fixen szükséged van rá. Emiatt jobb neki legyengíteni téged. Így bármikor megmenthet és felkaparhat a földről.
(Biztos volt már olyan érzésed, hogy valaki, aki mindenben támogatott, nem úgy örült a sikerednek mint, ahogy azt vártad.)
De vajon meddig mehet el az effajta beteges ragaszkodás?

Egy ilyen igaz történetet filmesít meg a “THA SHUDRAS”, minek az epizódjait akár már jövőre megkaphatjuk, addig viszont nem jelennek meg több hivatalos “MusicVideo”-val s ezzel le is zárul a 2 éve tartó klipfüzérük, amivel 2019-től idáig 20 db új audiovizuális alkotásról beszélünk. 
Ennek a klipdömpingnek a záró opusza a “Félsz -e a sötétben”, ami témájában már előfutára a “TRAP KAPITÁNY ÉS A SAJÁT FARKÁBA HARAPÓ KIRNŐ” munkacímre keresztelt sorozatnak.

További hírek

További hírek

© 2022 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább