Megjelent! Takáts Eszter – Időutazás

Eszter dalaiban van valami a magyar popzene minden korából. Néha a beat korszak egyik női előadóját halljuk benne, máskor a vidám 70-es évek hippijét, olykor mintha Trabantot hallgatnánk a 80-as évekből, és ott vannak szépen a 90-esek alternatív bájai. Eszter akusztikus zenekara a tízes évek népszerű felállása volt, amikor az elektronikától és a sok effekttől megfáradt zenészek felfedezték az akusztikus hangszereket. A produktív énekesnő legújabb zenekara „Beat Band” nevet visel, ám Európa Kiadó-féle magyar alternatívát halhat benne az is, aki nem tudja, hogy Kirschner Péter a gitárosa.

Most itt van a zenekar vadonatúj maxija, Dalok.hu kiadásában.
A Takáts Eszter Beat Band három számos maxi lemeze három teljesen különböző dallal, és érzésvilággal. A „Teremtés”  még tavaly született Eszter tollából, csak félre tette érni, és ehhez jött idén nyáron Fluor Tomi, aki kooperált a zenekarral a dalban egy rap elejéig.
Az „Őzszem”  Karafiáth Orsolya verséből készült, amit akusztikusan a Rájátszás Produkcióban ad elő rendszeresen Eszter, de Kirschner Péter segítségével új hangszerelést kapott. A „Búcsú dal” Eszter régi hippi száma még a 90-es évek végéről, ami idén refrént kapott, és egy egészen más hangszerelést, mindhárom szám közönség kedvenc, az idén debütált formáció egyre több sikeres koncertet ad megalakulása óta. A maxi lemez anyagát és a többi retro hangzású Eszter dalt a Gozsdu Manó Klubban hallhatjuk november 28.-án."

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább