U N I T E D - DALOK A 'B' OLDALRÓL koncert - New Orleans Club NOV.30.

Amikor még kazettákon is jelentek meg lemezek, a "B oldalon" voltak azok a dalok, amelyek nem feltétlenül váltak annyira ismertté - főként, mert nem készült hozzájuk videóklip, vagy nem kerültek be a rádiók játszási listáira. Ezek között van sok olyan dal is, mely akár slágerré is válhatott volna, ha másképp alakul a sorsa…

A United eddig megjelent 5 nagylemezén több, mint ötven ilyen dal található, ezekből állítja össze a koncert anyagát az együttes erre a különleges eseményre a budapesti New Orleans Clubba november 30-án.

Természetesen a jól ismert slágerek is elhangzanak majd (Hófehér Jaguár, Hárman párban, Cocktail, Nincs ősz, nincs tél, Hajnalban még a Nap is más, Keserű méz, Végső Vallomás, Mondd még, Ébredj fel, Tegnap még más voltál) ezen a látványos, kivetítéssel és különleges világítással szervezett hangulatos koncerten.

A koncert után funky party, és persze a zenekar is marad mulatni! 


További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább