Lángol a Supernem!

Egy amillióból címmel új, albumelőzetes dalt készített, hozzá pedig különleges klipet forgatott - egy buszt vásárolt, fűrészelt szét és borított lángba - Papp Szabi és zenekara.

A 2011-ben megjelent Tudományos fantasztikus pop című album megjelenése óta, melyet a hazai kritika az elmúlt évek egyik legfontosabb hazai albumának nevezett, a Supernem a legkeresettebb magyarországi koncertzenekarok egyike, a legfontosabb fesztiválok nagyszínpados fellépője, a klubokba járó közönség kedvence. Miközben a rajongók és a koncertjeikre látogatók száma megsokszorozódott, az album szinte valamennyi dala sláger lett, és az ahhoz készült klipek is (Hova megy, ki?, Irány a moziba be), komoly sikert és szakmai elismerést hoztak a zenekar számára.

2014 tavaszán a zenekar ismét begyújtja zenei rakétáit és új stúdióalbummal jelentkezik, melynek beharangozó dala Egy a millióból (EAM) címmel január 6-án, hétfőn a Petőfi Rádió Kultúrfitnesz cimű műsorában debütált. A zenekar a dalpremierrel egyidőben mutatta be a nagyívű dalhoz készült klipet a Supernem Facebook-oldalán . A videót a zenekar régi alkotótársa, Miki357 rendezte.

A frontember, Papp Szabi így mesélt az új klipről:

 "Bár tudjuk, hogy ez manapság őrültség, de mi most mégis szerettünk volna – ez a dal meg aztán különösen üvöltött érte - eggyel nagyobb szabású klipet csinálni az eddigieknél. Ezért vettünk egy lerobbant, egyébként baromi ritka, 553-as Ikarus buszt, leflexeltük a tetejét, aztán vérző szívvel fölgyújtottuk."

És ahogyan egy festményt is nehéz eltáncolni, többet nem is mondanánk a klipről, hiszen január 6-án este 8 órától végre mindannyian egyek lehetünk a millióból, és újra meg újra végigizgulhatjuk az Ikarus busz kalandos történetét.

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább