Müller Péter Sziámi koncert 04.04@A38 - Nyerj jegyet!


LÁTOM, HA HISZEM címmel az ...AND FRIENDS - Müller Péter Sziámi és Kirschner Péter új zenekara lemezbemutató koncertet ad április 4-én az A38 rendezvényhajón. Érdemes lesz eljönni hiszen amellett, hogy személyesen is megismerkedhetünk az új formációval, fantasztikus zenélésre számíthatunk ami már a fellépők névsorából is kiderül: Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter, Varga Orsolya, Magyar Péter, Angler Ákos, Duka László, Szeifert Bálint, valamint a vendégek: a három Molto Grácia = Odett, Szinetár Dóra és Takáts Eszter. Műsoron a legrégebbiek és a legújabbak, URH, Kontroll, Sziámi és az új lemez dalai. Az est egyben klip- és könyvbemutató is, a helyszínen kedvezményesen lesz kapható az új dalszövegkönyv benne az új CD-vel, melyet a szerzők kérésre aláírnak. Az első száz vendég hanghordozót kap a jegyhez ajándékba!

Játssz velünk és nyerj páros belépőt a koncertre! Válaszolj helyesen alábbi kérdésünk 2014.04.02-ig a zeneszoveg@zeneszoveg.hu e-mail címre és máris esélyes vagy!

Hány év szünet után jelenik meg az új lemez?


További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább