Pásztor Anna a MAURA tavaszi-nyári kollekciójának arca


Kövesd a divatot a Facebookon is!



Karakteres vonalvezetés, geometrikus szabásvonalak, egymásra hajtott rétegek, selymes csillogás, áttetsző csipke: ez a MAURA 2014 tavasz-nyár. Néhány napja a Bálnában mutatták be a legújabb kollekciót, amelynek arca a vagány, de ízig-vérig nő: Pásztor Anna. Murakeözy Gabriella Jean Nouvel világából merített inspirációt az új kollekcióhoz. A francia építész zseni épületeiben megjelenő formák, fény-árnyjátékok a szabásvonalakban, az alapanyagokban és a színekben is visszaköszönnek.

Pásztor Anna MAURA

Örömmel vállaltam el, hogy én legyek a MAURA tavaszi-nyári kollekciójának arca. Gabi ruháiban egy másik énem bújuk elő, aminek köszönhetően nőies, letisztult, elegáns, visszafogott, de mégis laza irányba vihetem fashion kalandozásaimat, ami jól ellensúlyozza színpadi vadságomat” – mesélte Pásztor Anna a felkérés kapcsán.

Figyeld Facebookunkat és nyerd meg a kollekció egy darabját!

További hírek

További hírek
© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább