Gregorian

Gregorian
Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 4277 alkalommal

Bemutatás:

Gergely egy német zenekar élén Frank Peterson , hogy végez gregorián ihletésű változatai modern pop -és rock- dalokat. A zenekar funkciók mind vokális harmónia és hangszeres kísérettel.

Biográfia:

Eredetileg, gregorián szánták, inkább pop-orientált csoportban a vénájába Enigma . E koncepció, felvették az 1991-es album Sadisfaction , az ének, amelyet a Sisters of Oz: Susana Espelleta (Peterson felesége abban az időben) és Birgit Freud. Azonban ez volt az egyetlen album ebben a stílusban.
1998-ban, Peterson és csapata Jan-Eric Kohrs , Michael Soltau és Carsten Heusmann újra feltalálta a projekt elvégzésére népszerű dalok a gregorián stílusban. A kritériumok a dal kiválasztása szigorúak voltak, annak érdekében, hogy figyelembe kell venni, egy dalt kellett fordítható a 7-hang skála. Minden album, dal gondosan választották mellett eredeti dalokat írta Jan-Eric Kohrs, Amelia Brightman és Carsten Heussman. Tizenkét énekes - a korábban elismert session és kórus énekesei - aztán bérelt felvenni a számokat.

Gregorian dalszövegek (3 db):

The moment of peace video

The Unforgiven video

Voyage,voyage video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

drezik Hozzászólás ideje: 2010-12-10 08:22:11

Utolsó bejelentkezés:
2011-09-01 16:18:04

Véleménye a(z) "Gregorian " előadóról:

Egyik régi nagy kedvencem ez a szám.

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább