Taylor Swift

Zenei irányzat: Country , Pop
Albumok: 6 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 27078 alkalommal

Bemutatás:

Taylor Alison Swift amerikai country-pop énekesnő, dalszerző és színésznő. Fearless című albuma hatszoros platina lemez lett, és fiatal kora ellenére már 4 Grammy Díjjal büszkélkedhet.

Biográfia:

Taylor Alison Swift amerikai country-pop énekesnő, dalszerző és színésznő 1989. december 13-án Wyomissing-ben, Pennsylvania-ban született. Édesapja Scott Swift tőzsdeügynök, édesanyja Andrea Swift háztartásbeli. Van egy öccse, Austin. Amikor 4. osztályos volt megnyert egy nemzeti költészeti versenyt a 3 oldalas versével melynek a "Monster In My Closet" a címe. 10 évesen kezdett dalokat írni, karaoke versenyeken, vásárokon, fesztiválokon énekelni. Az egyik nyár folyamán rászánta magát és írt egy 350 oldalas regényt. Kirk Cremer SNL egyik gyermekcsoportjában is énekelt. A többi gyerek közül már akkoriban is kitűnt tehetségével. Kirk segítségével bevásárlóközpontokban és a hétvégi estéken, karaoke bulikon énekelt. Innentől kezdve már felfelé haladt zenei karrierje. Első jelentős megjelenése a Bloomsburg Fair-en volt, melyet a helyi előadóművész, Pat Garrett rendezett.



11 évesen látogatott el először Nashville-be hogy demokat vegyen fel és itt is énekelt karaoke versenyeken. Ekkor abban reménykedett hogy majd dalokat vesz fel de csak elutasítást kapott. Miután visszatért Pennsylvania-ba felkérték, hogy énekelje el a nemzeti himnuszt egy tenisz versenyen.



Elkezdett dalokat írni és 12 húros gitáron játszani miután betöltötte a 12. életévét. Ezután már rendszeresen látogatott el Nashville-be, és a helyi dalszerzőkkel dolgozott együtt. 14 éves korába a család úgy döntött hogy Nashville egyik külvárosába költöznek, 15 évesen egy lemezszerződést utasított vissza a RCA Records. Nem engedték, hogy a saját számait vegye fel. Tovább dolgozott a dalszerzõkkel és a The Bluebird Café-ban többször is fellépett. Ezután felkarolta Scott Borchetta, aki a Big Machine Records-nál dolgozott.



2006-ban debütált a "Tim McGraw" című száma, mely a listák előkelő helyein szerepelt és amely meghozta neki az ismeretséget és a sikert. Debütáló albuma Taylor Swift címmel jelent meg 2006-ban a Big Machine Records gondozásában. A lemezről öt dal jelent meg kislemezként is (Tim McGraw, Teardrops on my Guitar, Picture to Burn, Should've Said No, Our Song), melyek a Billboard Hot Country Songs listán háromszoros multi-platinumok voltak. Amerikában 2006-ban beindult a Taylor Swift őrület, ugyanis az énekesnő a country és a pop zene kedvelői közül is rengeteg rajongót szerzett egyedi stílusával. Mivel ő maga írja és szerzi a dalait, ráadásul állítólag negyed óra alatt is képes őket elkészíteni, a New York Times szerint ő napjaink egyik legnagyobb pop dalszerzője.



Nielsen SoundScan szerint 2008-ban Taylor lemezét vásárolták a legtöbben Amerikában. A ”Fearless” c. albuma a 3. és 6. helyen végzett e téren a 2.1 és 1.5 millió darab eladott lemezzel. Nielsen SoundScan történelmében Taylor volt az első akinek két különböző albuma is szerepelt a Top 10-ben az év végi éves album listán. Szintén az ő albuma volt az első country zene történelmében amely a női előadók közül 8 teljes hetet töltött az 1. helyen a Billboard 200 listán. 2009 január közepén 2 millióan fizettek 3 különböző számáért hogy letöltsék, ezzel õ volt a country női előadók közül az első aki erre képes volt. 2009. február 8-án a ”Love Story” c. száma volt az első a country zene történelemben melyért a legtöbben fizettek hogy letöltsék. Szintén ez a dal volt az első country szám mely a Mainstream Top 40 listán az 1. helyen végzett.



Legnagyobb zenei inspirálója Shania Twain. Akikre még felnéz a zene terén az a nagymamája és LeAnn Rimes. Bár a nagymamája professzionális operaénekes volt, Taylor-t inkább a counrty zene vonzotta. Ebben a zenei stílusban Patsy Cline és Dolly Parton voltak a kedvencei fiatalabb korában.



Elsõ dala a "Tim McGraw", mely a Billboard's Hot Country Songs listán a 6. helyen végzett 2007. január 27.-én. Ezt a dalt még a gólyaként írta a középiskolában. A kedvenc country előadója Tim McGraw és innen jött a szám címe. Az album melyen ez a szám hallható 2006 október 24-én jelent meg ”Taylor Swift” címmel. A lemezen hallható dalokat Taylor írta de van olyan melyen több dalszerzővel dolgozott együtt. A korong a megjelenés után 1 héttel a 19. helyen végzett a Billboard 200 listán 39.000. eladott példánnyal. Később az 1. helyet is elérte a Billboard Top Country Albums listán, majd az 5. helyet a Billboard 200 listán. 8 hetet töltött az 1. helyen a Top Country Albums listán. 2008 novemberében 3 millió darabot vásároltak és 7.5 millióan töltötték a számait. Taylor MySpace oldalát 20 millióan látták már, így a 15. helyen áll a leglátogatottabb MySpace-es előadók listáján. Viszont ő a MySpace leglátogatottabb country-énekese. A ”Tim McGraw” számához készült videóklip 30 héten keresztül szerepelt GAC Top 20 listáján és ezzel rekordott döntött. A CMT-n viszont már az 1. helyet sikerült megszereznie. 2007. május 15-én elénekelte a nagyközönség előtt a dalt a CMA díjátadón. A számot Tim McGrawnak szánta, aki ott ült a közönség soraiban. Tim és Faith Hill közös turnéját a Soul2Soult is õ nyitotta, emellett résztvett George Strait, Brad Paisley és a Rascal Flatts turnéján is.



Szerepelt a GAC Short Cuts című műsorban is, ami egy részdokumentumfilm Taylor-ról, ezt le is adták 2006. nyarán a Great American Country-ban. 2006. november 12-én énekelte a nemzeti himnuszt a NASCAR-on, majd 2006. november 23-án pedig részt vett a Hálaadás napján tartott, Miami Dolphins és a Detroit Lions közti futball mérkõzésen. Énekelt a Pittsburgh Steelers félidejében is. 2007. február 13-án a The Tonight Show-ba meghívást kapott Jay Lenotól, és az interjú végén énekelte a ”Tim McGraw” című számát.



Ezt követte a ”Teardrops On My Guitar” című kislemezdal, amely a 46. helyen debütált 2007. február 24-én a Country Charts-on. A dal egyébként 2007. nyarán lett nagyon sikeres, ugyanis a Billboard Country Charton a 2. helyen állt, és a Billboard Hot 100 listán pedig a 33. helyen. A dalnak elkészítették a Pop Mix változatát is, amely a Hot 100 listán a 13. míg a Pop 100 listán a 11. helyen állt. 2007. augusztus 21-én meghívták az America's Good Talent show-ba, hogy együtt énekeljék el a ”Teardrops On My Guitar” címû számot Julienne Irwinnel.



2007. októberében a dalszerzés által a Nashville Songwriters Association International megválasztotta Taylort az év énekes/dalszerzőjének, így odaítélték neki a Songwriter/Artist of the Year Award nevű díjat. Így õ lett minden idõk legfiatalabb előadója, akinek eddig odaadták ezt a díjat.



2007. november 7-én megnyerte a 2007 CMA Horizon Awards-ot, és kiadta harmadik kislemezét, az ”Our Song”-ot, amely a listákon a 6. helyen állt, de a 2007. december 22-i héten megszerezte az 1. helyet is. Ez volt a második olyan dal, amely ilyen rövid idő alatt elérte egyből az első helyet a country zenében. Emellett az ”Our Song” 6 hetet töltött a countrydalok listáján, a Billboard Hot 100 listán a 16, míg a Billboard Pop 100 listán a 24. helyet sikerült megszereznie.

Taylor mindezek mellett felvett egy karácsonyi lemezt is, amely a ”Sounds Of The Season: The Taylor Swift Holiday Collection” nevet kapta. Ez a lemez 2007. október 16-án került a Target boltokba, limitált kiadással. Ez a lemez nem aratott olyan nagy sikert, mint az első nagylemez, de például a ”Last Christmas” című dal feldolgozása és Taylor saját karácsonyi dalai is szerepelnek ezen az albumon.

Taylort 2008-ban jelölték a Grammy Awardson a Best New Artist kategóriában, de sajnos nem nyert, helyette Amy Winehouse vihette haza ezt a díjat. Közben jött a negyedik kislemez is, a ”Picture To Burn”. A dal 2008. elején debütált, majd a Billboard Country Charton a 3. helyet sikerült megszereznie 2008. tavaszán.



Swift a Seventeen magazin 2008. júniusi számának címlapján is helyett kapott. Emellett a Maxim az 52. legszexibb nőnek választotta meg 2008-ban.



A Big Machine Records 2008. május 19-én kiadta a következő kislemezt, a ”Should've Said No”-t. Ez a dal az ötödik és egyben utolsó kislemez erről a lemezről.



Taylor 2008-ban kiadta a ”Beautiful Eyes” című nagylemezét, amelyet kizárólag csak a Walmart-nál lehet megvásárolni. 2008. júliusában Taylor Aaron Academy-nál megkapta a diplomáját. Ezek mellett 2008. augusztus 23-án a ”Should've Said No” Taylor második olyan kislemezdala lett, amely az 1. helyre került.



Taylor következő, második stúdióalbuma a ”Fearless” címet kapta. 2008. november 11-én került a boltok polcaira. Az első kislemezdal, a ”Change” a 2008-as Olimpia egyik dala volt. Emellett az NBC zenéjeként is számon tartják. A második kislemez erről a nagylemezről a ”Love Story”, amely 2008. szeptember 23-án debütált a rádiókban.



2008-ban Brad Paisley ”Online” c. számához készült videó klipben Taylor is szerepel. A Jonas Brothers: The 3D Concert Experience-ben is feltűnik kis időre. A CSI: Crime Scene Investigation c. sorozatban is szerepel 1 epizódig, itt már a színészi tehetségét is megmutathatta. Kellie Pickler "Best Days of Your Life" c. számához készült videó klip Taylor is látható. A Hannah Montana: The Movie-ban (Hannah Montana: A Film) is szerepel. Itt saját magát játsza és a színpadon énekel. A Valentine's Day című filmben pedig olyan sztárok mellett láthattuk, mint Bradley Cooper, Eric Dane, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Jessica Alba, Julia Roberts, Jessica Biel, Jennifer Garner, Patrick Dempsey és Queen Latifah.



Taylor harmadik stúdióalbuma a Speak Now, mely 2010 október 25.-én jelent meg. Az első kislemez augusztus 16.-án jelent meg az iTunes-on "Mine" címmel és rögtön a Billboard's Hot Digital Songs Chart első helyén debütált. A Billboard listán pedig a harmadik helyik jutott, és több mint két millió példány kelt el belőle. A második kislemez a Back To December, a harmadik pedig a Mean. Mindkét dal top 10-es volt Amerikában, a Mean pedig két Grammy-díjat is nyert a Legjobb country felvétel és a Legjobb country-dal kategóriában. A negyedik a The Story of Us volt, ami megbukott. Az ötödik a Sparks Fly volt, ami top 20-as lett. Speak Now-ra keresztelt korongból az első héten több mint 1 millió példányt értékesítettek az amerikai piacon és világszerte négy millió példányt adtak el belőle. A lemez a Legjobb country album kategória jelölését is megszerezte.

Idén érkezik a negyedik lemeze, a Red, amin az a felvétel van, amivel képes volt az énekesnő vezetni három hétig a Billboard Hot 100-as listáját. Ez pedig a We Are Never Ever Getting Back Together, ami világszerte sláger lett, és 50 perc alatt sikerült az iTunes lista élére ugrania, amivel megdöntötte Lady Gaga rekordját. A következő kislemez a Begin Again lesz. Már a hetedik helyet sikerült is elérnie és vezette a letöltési listákat.





Érdekességek:



Egy ideig járt Joe Jonas-szal, de a srác kis idő után telefonon keresztül szakított vele.



Taylor MySpace-e a country elõadók körében a 2. legnézettebb oldal a MySpace-en.



Taylor az első lemezén lévő számokat mind ő írta.



A Hannah Montana: The Movie-ból ismert Lucas Till szerepelt a You Belong with me videóklipjében.



Szerencseszáma a 13.



Teardrops On My Guitar dal egy igaz történeten alapul, Taylor egyik középiskolai évéből, amelyben egy bizonyos Drew Hardwické volt a főszerep. A fiú csak a barátot látta Taylorban, Taylor viszont nem így érzett.



A Should've Said No klip az a videó felvétel, amikor a dalt a 43rd Annual Academy of Country Music Awards-on adta elő Taylor. Az előadás egy csuklyás pulóverben kezdődött, majd hamarosan egy rövid, fekete ruhában láthatták a nézők. A dal utolsó néhány másodpercét már zuhogó vízesésben énekelte, amelyet a szervezők készítettek el. Taylor elmondta, 10 éves kora óta vágyott egy ilyen előadásra.



Jó barátja Kellie Pickler.



Legjobb barátnõi a színtén híres Miley Cyrus és Selena Gomez.



Az egyik kedvenc sorozata a Grey's Anatomy (Grace klinika) és elmondása szerint nagyon szomorú volt, amikor Denny meghalt.



Kedvenc:

- Színe: fehér.

- Étele: túróslepény.

- Ünnepe: karácsony.

- Helye: patak mellett.

- Évszaka: nyár.

- Gitárja: Taylor gitárok.

- Színésze: Miranda Lambert és Tim McGraw.

- Dala: Tim McGraw: Can’t Tell Me Nothin.

Albumok:

Taylor Swift -  Fearless

Fearless

2008

Taylor Swift -  Speak Now

Speak Now

2010

Taylor Swift -  Red

Red

2012

Taylor Swift -  1989

1989

2014

Taylor Swift -  Reputation

Reputation

2017

Taylor Swift dalszövegek (110 db):

22 hun video

A Place In This World hun video

Ain't nothing about you hun video

All Too Well hun video

All You Had To Do Was Stay video

Baby, don't you break my heart slow hun video

Back to December hun video

Bad Blood hun video

Beautiful eyes hun video

Begin Again hun video

Better Than Revenge hun video

Blank Space hun video

Breathe hun video

Breathless video

Change hun video

Clean

Cold As You hun video

Come Back... Be Here... hun video

Come in with the Rain hun video

Crazier hun video

Daddy hun

Dear John hun video

Don't Blame Me

Enchanted hun video

End Game

Everything Has Changed hun video

Eyes open hun video

Fearless hun video

Fifteen hun video

Forever and always hun video

Getaway Car

Gorgeous video

Haunted hun video

Hey, Stephen hun video

Holy Ground video

How You Get The Girl video

I Almost Do hun video

I Knew You Were Trouble hun video

I Know Places hun

I Wish You Would video

I'd Lie hun video

I'm Only Me When I'm With You hun video

If This Was A Movie hun video

Innocent hun video

Invisible hun video

Jump Then Fall video

Last Kiss hun video

Long Live video

Look What You Made Me Do video

Love Story hun video

Mary's Song (Oh My My My) hun video

Mean hun video

Mine hun video

Never Grow Up hun video

New Romantics hun video

Our Song hun video

Ours hun video

Out Of The Woods hun

Permanent Marker

Picture To Burn hun video

Red hun video

Red hun video

Ride Of Our Lives

Ronan hun video

Run

Sad Beautiful Tragic hun video

Safe and Sound hun video

Shake It Off hun video

Should've said no hun video

Sparks Fly hun video

Speak Now hun video

Starlight hun video

State of Grace hun video

Stay Beautiful video

Stay Stay Stay hun video

Style hun video

Superman hun video

Superstar hun video

Teardrops On My Guitar hun video

Tell Me Why video

The Best Day hun video

The Diary of Me

The Lucky One hun video

The Moment I Knew hun video

The Other Side of the Door

The Outside video

The Story of Us hun video

The Way I Loved You hun video

This Is Me Trying video

This Love hun

Tied Together With A Smile video

Tim McGraw hun video

Today Was a Fairytale hun video

Treacherous hun video

Untouchable hun video

We are Never Ever Getting Back Together hun video

Welcome To New York hun

White Horse hun video

Wildest Dreams hun video

Wonderland hun

You Are In Love

You Belong With Me hun video

You're Not Sorry hun video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

STEP73 Hozzászólás ideje: 2014-12-10 19:01:03

Utolsó bejelentkezés:
2014-12-10 19:06:14

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

„Én mutat(hat)ok neked hihetetlen dolgokat”*

Taylor Alison Swift 25. születésnapjára

Taylor Swift valóban hihetetlen, pedig mindig „csak” önmagát adja, semmi mást. Karrierje kezdetétől fogva bámulatosan alkalmazkodik az aktuális fogyasztói trendekhez, de mindezt úgy teszi, hogy soha nem adja fel a személyiségét, mindig önmaga marad!
2006-tól napjainkig, olyan természetesnek ható könnyedséggel haladt a country felől a country-popon át a tiszta pop zenéig, mintha ez csak a „korral járna”. Már az is elképesztő, hogy egy tisztán „amerikai” - és ott is rétegzenének számító - műfaj női előadójaként világsikert ért el, amire egyetlen más country zenész sem volt képes! Emellett mind a négy, korábban megjelent albuma - „Self Titled” (2006), „Fearless” (200, „Speak Now” (2010), „Red” (2012) - multi-platina státuszt ért el az Egyesült Államokban akkor, amikor az „ingyenes”, vagyis illegális zeneletöltés már mindennapjaink részévé vált!
Azok, akik azzal vádolják Swift kisasszonyt, hogy nincs személyisége, valódi tehetsége, és - sok sikeres előadóhoz hasonlóan - producerek teremtménye, azok egyszerűen nem vesznek tudomást a tényekről! Legfőbb kifogásuk vele szemben, hogy „szirupos és gyermeteg”, szerelemről és szakításról énekel, ami nem nyerheti el széles közönség tetszését. Taylor sikere rácáfol ezekre a kritikákra: ő pontosan a korának megfelelő témát, mondhatjuk úgy, önmagát írta bele a dalaiba. Nyíltszívű, őszinte, elragadó személyisége, okos és hatásos szövegei elvarázsolták hallgatóságát, amely már kezdetektől fogva sem kizárólag 10-15 éves kislányokból állt - amint azt sok kritikusa hangoztatja előszeretettel.
Swift, „nyolcadik érzékével”, ahhoz a módszertani kezdeményezéshez csatlakozik, amelynek érdeklődése teljes egészében a formára, az anyag megszervezésére, strukturálására, elrendezésére irányul.
Mindez szöges ellentétben áll azzal a figyelemmel, amelyet az idealizmus szentel a formának, amikor az egyedi, a megismételhetetlen, az előzmény nélküli unikum foglalkoztatja, míg az új látásmód értelmében a forma egyetemes, interszubjektív viselkedésmód: egy adott kor és környezet közös intézménye, amely szerint a művészet nem a teremtés csodája, hanem az anyag elrendezése.**
Soha nem állította magáról, hogy ő lenne korának egyetlen tehetséges zenésze - interjúiban gyermeki lelkesedéssel beszél kedvenc zenéiről és zenészeiről, olyan tiszteletet tanúsít munkájuk iránt, amit joggal várhat másoktól is saját személyével és zenéjével kapcsolatban. Mégis úgy tudja megfogalmazni mondanivalóját, kifejezni az érzéseit, zenében és szóban egyaránt, hogy az megérint és magával ragad mindenkit, aki nyitott füllel és még inkább, nyitott tudattal hallgatja őt! 7 Grammy-díja és a zenei szakma számtalan egyéb elismerése tehát nem a véletlen, vagy a jó marketing műve.
Az „1989” új korszakot nyit Taylor Swift karrierjében, hiszen ez az „első hivatalos pop album” amit megjelentetett. A 2012-es „Red” albumán olyan zenei mixet és hangszerelést mutatott be, ami teljességgel szokatlan a country, vagy akár a nagyobb alkotói szabadságot engedő „country-pop” világában! A Max Martin & Shellback svéd producer páros az „I Knew You Were In Trouble”-val bravúros zenei innovációt valósított meg, amikor az akusztikus hangszerek által dominált hangszerelésbe a tisztán elektronikus - és sokak által elviselhetet- lennek tartott - dubstep szekciót illesztett, de pontosan ettől vált a dal, egyrészt különlegesen egyedivé, másrészt abszolút kortárs darabbá! E sláger sikerének egyenes folytatása az új album, melyen a svédeken kívül, Ryan Tedder (One Republic), Jack Antonoff, és a Grammy-díjas Imogen Heap is közreműködött. A névsor imponáló és megmutatja, hogy napjainkra milyen pozíciót vívott ki magának Ms. Swift a zenei iparban.
Ez a 2014-ben megjelentetett produkció is teljes egészében Taylor Swiftről szól. Őszinte beszámoló életének új, független szakaszáról, a fiatal felnőtt nő életéről New York Cityben, ami egészen más közeg, mint Pennsylvania - ahol született és felnőtt - vagy éppen Tennessee - ami 8 évig volt az otthona.
A hangszerelés döntően elektronikus, de nem nélkülözi az akusztikus hangszereket sem. Engem, nem hangzásában, hanem szellemében, Sting „Englishman In New York”-jára emlékezetet - bár nem melankólikus, és nem jazz - mert a város fényei, sokszínűsége, mérete egyszerre káprázatos és félelmetes az újonnan érkezőnek! Taylort felemeli, felszabadítja, magával ragadja ez a környezet!
De nem csak a város hat rá: felfedezni vélek más kortárs behatásokat is a zenei mixben: például az Avril Lavigne féle „Girlfriend vs. Shake It Off” rap szekciója kísértetiesen hasonlít egymásra, és a szintén Mrs. Kroeger féle „Rock N Roll vs.Bad Blood” kiáltó vokálja, illetve a „New Romantics”*** esetében, ahol Haim és Icona Pop hangzása keveredik össze Taylor Swift és Max Martin & Shellback duó „olvasatában”!
Érdekes módon az album összességében hatásosabb, mint az azt alkotó dalok önmagukban. Ha valaki csak egy-egy dalt hall - bár mind professzionálisan kivitelezett és külön-külön is szerethető - nem igazán tudja őket „hova tenni”. Ezek a dalok ugyanis nem szó szerint vett slágerek, céljuk nem a hallgatóság lehengerlése, hanem invitáció Taylor Alison Swift személyes világába! Éppen ezért érdemes az egész albumot meghallgatni és egységes egészként befogadni, mert úgy, egy kétség kívül tehetséges, felfoghatatlanul sikeres, ragyogóan intelligens, valóban szeretetre méltó, és bámulatosan szép nő lelkébe nyerünk bepillantást a zene univerzális, mindenki számára érthető nyelvén!
Ezen az albumon mindenki megtalálja a szívéhez legközelebb álló dalt. Nekem egyértelműen a sötét tónusú, leginkább a 2010-es „Haunted”-vel rokonítható „I Know Places” a kedvencem, de hasonlóan kedves számomra az „All You Had To Do Was Stay” vagy éppen az elragadó „How You Get The Girl”,illetve a légiesen kifinomult „Clean”.
Mindez nem azt jelenti, hogy Taylor és munkatársai rosszul döntöttek, amikor „kislemeznek” a „Shake It Off”, ill. a „Blank Space” című dalokat választották, hiszen mindkettőhöz elképesztő videó készült, és mindkettő vezette a Billboard Hot100 single-listáját, (a „Shake It Off” 4-szeres platina single lett az Egyesült Államokban)! S ha már a számokról beszélünk: amikor ezeket a sorokat írom, az „1989” már régen 2-szeres platina album, így Taylor Swift sikere 2006-os debütálása óta töretlen, és ő még csak most lett 25 éves…
Csodálatra, de minimum tiszteletre méltó teljesítmény ez tőle, aki feltétel nélkül lehet fiatal lányok és felnőtt nők példaképe éppúgy, mint őszinte rajongásunk tárgya, mert a produkcióiban és a személyében sincs semmi, amit távol kellene tartanunk magunktól! Persze vannak - és mindig lesznek - akik engesztelhetetlenül „gyűlölni” és kritizálni fogják őt, de ezeket az féltékeny, irigy, dühös, és végső soron szánalmas embereket nem akarom meggyőzni az igazamról! Taylort idézem: „Haters gonna hate, I’m just gonna shake, Shake it off”!

*”I could show you incredible things” - „Blank Space”
**Umberto Eco - Opera aperta (Nyitott mű), Európa könyvkiadó, 1998
***Ont the ”1989 Deluxe Edition”

kinga1204 Hozzászólás ideje: 2011-05-17 16:35:01

Utolsó bejelentkezés:
2014-10-16 10:04:54

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Imádom Taylor Swiftet!!!!!

Ilovehim Hozzászólás ideje: 2011-05-12 18:08:44

Utolsó bejelentkezés:
2011-05-12 20:06:58

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

kedvenc dalom most tőle *.*

Evil Lady Hozzászólás ideje: 2011-03-24 20:03:29

Utolsó bejelentkezés:
2014-05-06 18:15:59

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Ahw *-* imááádóóóm :D és olyan szép szám :D

goczanvica Hozzászólás ideje: 2011-03-21 11:11:47

Utolsó bejelentkezés:
2014-02-08 12:10:36

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Imádom ezt a számot és az egyik legjobb film a Levelek Júliának! Imádom, imádom, imádom.....

Mary Alice 98 Hozzászólás ideje: 2011-03-18 16:41:41

Utolsó bejelentkezés:
2017-10-29 16:26:43

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Ezt nagyon szeretem!!

kesty Hozzászólás ideje: 2011-03-02 14:52:10

Utolsó bejelentkezés:
2013-04-26 22:43:39

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

ez gyönyörű egyszerűen csodás

kicsike96 Hozzászólás ideje: 2011-01-26 16:17:36

Utolsó bejelentkezés:
2012-03-15 20:22:30

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Ez a szam gyonyoru:X:X.Valaki nem tudna a magyar forditasat;;).Elore is koszi:).

selenafan98 Hozzászólás ideje: 2011-01-18 08:44:31

Utolsó bejelentkezés:
2015-11-22 14:02:04

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Gyönyörű ez a dal!!!

Kristen98 Hozzászólás ideje: 2011-01-14 18:46:23

Utolsó bejelentkezés:
2018-12-09 13:17:22

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

LÁJK!!!!!!!!!!

Brigi123 Hozzászólás ideje: 2011-01-06 13:08:39

Utolsó bejelentkezés:
2014-11-22 11:33:58

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Annyira imádom! Ez a legjobb száma! Meg a Mine, meg a You belong with me... ezekért odavagyok. De ez nagyon gyönyörű, főleg a klipje. Olyan szép Taylor!

cucuberri <3 Hozzászólás ideje: 2010-12-11 18:09:36

Utolsó bejelentkezés:
2011-06-06 20:57:11

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

olyan vidám dal..mindig boldog leszek tőle:)

JWíwí Hozzászólás ideje: 2010-11-19 12:55:13

Utolsó bejelentkezés:
2011-05-27 15:56:10

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

ez a szöveg egészen nem az amit énekel, nem?? nem tudná valaki hollehet Taylor összes számának szövegét megnézni? Imádom Taylort! :)

zsoki483 Hozzászólás ideje: 2010-11-17 14:05:33

Utolsó bejelentkezés:
2013-06-25 12:49:55

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

behalás! megnéztem a supersat szövgét és marha jóóóó .pláne ha belevagy zúgva egy szupersztárba =)) wááh:X:X

Mileyana Hozzászólás ideje: 2010-11-04 14:13:40

Utolsó bejelentkezés:
2014-11-05 16:18:17

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Az egyik legjobb amerikai előadónak tartom. A hangja, a dalai teljesen igazak. És a gitározással levesz a lábamról.

Regley Hozzászólás ideje: 2010-11-03 13:14:26

Utolsó bejelentkezés:
2017-11-05 23:52:11

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

ez is nagyon jó száma, de a Mine a kedvencem nekem is! :D

rovo krisztina Hozzászólás ideje: 2010-10-24 16:49:54

Utolsó bejelentkezés:
2011-04-24 18:39:45

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

gyönyörű dal.

Fufubaba97 Hozzászólás ideje: 2010-10-23 19:18:25

Utolsó bejelentkezés:
2016-03-14 12:19:45

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

ez a kedvencem!kedvencem!kedvencem! olyan szép szám*.*

vica0410 Hozzászólás ideje: 2010-10-14 09:21:23

Utolsó bejelentkezés:
2011-04-30 16:31:32

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Gyönyörű dal :) többször is elsírtam magam rajta, mert én is szerelmes vagyok, és nagyon szeretném ha később ilyen lenne az életem :) 2 gyerek közös ház, és a szerelmemmmel élni :)

h.gabi16 Hozzászólás ideje: 2010-10-03 08:51:11

Utolsó bejelentkezés:
2014-02-04 23:44:22

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Szinte ugyan ez a helyzetem. :O Teljesen olyan, mintha rólam írták volna. :( :)

Camp Rock Hozzászólás ideje: 2010-09-29 12:43:26

Utolsó bejelentkezés:
2012-08-27 19:50:53

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Bárcsak ilyen lenne az életem!!!!!!!!!!!!!! ( Lassan már az istent szidom és az ördögöt dícsérem! )

Camp Rock Hozzászólás ideje: 2010-09-29 12:41:30

Utolsó bejelentkezés:
2012-08-27 19:50:53

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Huh szerintem nagyon jó.Oda vagyok érte

Bóbitás Hozzászólás ideje: 2010-09-28 20:22:30

Utolsó bejelentkezés:
2011-12-10 13:54:46

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Egy nagyon jó film mégjobb zenéje!!! IMÁDOM :-)

Habcsók:D Hozzászólás ideje: 2010-09-27 17:46:46

Utolsó bejelentkezés:
2012-05-01 20:51:41

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Ez a akedvenc számom tőle.. egyszerűen imádom ezt a számot=) Bárcsak velem is így történne az életben majd :/

Renikeh Hozzászólás ideje: 2010-09-15 13:27:34

Utolsó bejelentkezés:
2012-03-19 18:10:50

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

A legszebb szerelmes szám amit valaha hallottam :) Imádom <3 Csak az a baj hogy nincs senki akire gondolhatnék a szám közben :(

maggie&samu Hozzászólás ideje: 2010-08-27 19:09:02

Utolsó bejelentkezés:
2010-08-27 21:01:03

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

én azért kritizálnám a fordítást....pl scarlet letter, az nem azt jelenti, hoyg később Scarlet lettem, hanem, hoyg skarlátvörös levél, meg több apró hiba is van benne

lucyka713 Hozzászólás ideje: 2010-08-27 11:36:30

Utolsó bejelentkezés:
2012-01-11 18:43:57

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Gyönyörű dal :)

rekus99 Hozzászólás ideje: 2010-08-22 16:25:14

Utolsó bejelentkezés:
2012-03-30 15:04:05

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Nekem ez a kedvencem Taylortól nagyon jó ezerszer meghallgattam már :)

Tekla199911 Hozzászólás ideje: 2010-07-31 14:02:09

Utolsó bejelentkezés:
2011-08-25 19:54:14

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Sztem ha nem vennék észre akkor nem lenne ennyire boldog ebben a klipben már nem azért de akk is

JustASmile Hozzászólás ideje: 2010-07-31 13:44:40

Utolsó bejelentkezés:
2013-03-31 00:59:01

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Ez a szám...huh. ugyan ez történik velem is :( ... nagyon igaz a szövege:(

Bella951010 Hozzászólás ideje: 2010-07-11 00:31:00

Utolsó bejelentkezés:
2011-09-02 22:12:03

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Ez vicces...én ish szerelmes vagyok a szomszéd srácba,csak az a baj,h 20 éves...én meg csak 15...a különbség meg csak az,h noncs bnője...és lehet tetszem neki,de ezt még nem mondta ki :/...remélem olyan szép vége lesz mint ennek a dalnak:D

Pink Mist Hozzászólás ideje: 2010-07-07 18:40:20

Utolsó bejelentkezés:
2010-12-13 20:14:11

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Amióta meghallottam ezt a számot azóta legalább 30x meghallgattamXDDe ezt is IMÁDOM!

blackfairy Hozzászólás ideje: 2010-06-14 12:57:28

Utolsó bejelentkezés:
2015-09-08 16:24:41

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Én is valahogy úgy érzem magam,mint az a lány...és imádom Taylort

ke$$$ha Hozzászólás ideje: 2010-06-06 18:32:10

Utolsó bejelentkezés:
2014-02-08 20:01:48

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

szerintem ez gyönyörű.de az összes is.naon igaz

dorka9797 Hozzászólás ideje: 2010-05-25 15:42:30

Utolsó bejelentkezés:
2010-10-16 16:34:00

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

(L)ove nem haragszom de nem úgy éertettem ,hogy egy fiú sem ,ha nem az az egy akibe szertelmes!!!!

Csajszim Hozzászólás ideje: 2010-05-12 08:48:02

Utolsó bejelentkezés:
2011-07-25 16:53:29

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Nagyon szeretm ezt a számot(L)

g.orsi10 Hozzászólás ideje: 2010-04-30 19:11:49

Utolsó bejelentkezés:
2010-07-18 15:38:37

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

egyszerűen imádom...annyira szééép...(LL)

[L]ove Hozzászólás ideje: 2010-04-17 12:54:51

Utolsó bejelentkezés:
2011-08-25 13:13:00

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Már bocsi dorka9797 nem akarok bunkó lenni,de ez a dal pont nem arról szól, hogy nem veszi észre egy fiú sem.

a-gica Hozzászólás ideje: 2010-04-14 12:17:23

Utolsó bejelentkezés:
2015-01-25 21:42:53

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Ilyen az iga szerelem:azt hozza ki belőled amit nem is tudtad hogy benned van.más emberré leszel tőle

kerli95 Hozzászólás ideje: 2010-04-05 08:30:23

Utolsó bejelentkezés:
2015-02-10 20:30:05

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Nem akarok tolakodó lenni, de ne csodáld, hogy nem vesz észre mikor BARÁTNŐJE van, akkor megérteném a problémád ha nem lenne neki csaja. De ez egy kicsit más...

dorka9797 Hozzászólás ideje: 2010-03-29 17:03:23

Utolsó bejelentkezés:
2010-10-16 16:34:00

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Rám is ez nillik mint Taylorra nem veszi észre egy fiú,pedig ő szerelmes belé.Én is szeretek egy fiút de van barátnője

sunnyiKa17 Hozzászólás ideje: 2010-03-08 20:53:09

Utolsó bejelentkezés:
2011-03-06 00:24:40

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

wáá én is imádom .! a számai teljesen olyanok amilyennek lennie kell .. egyszerűen nagy szerűek :P

neytiri Hozzászólás ideje: 2010-02-27 10:52:09

Utolsó bejelentkezés:
2010-02-27 11:47:32

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

ÉÉÉÉ is imádom Taylort!!!!Gyönyörű hangja van!!!Jól lehet relaxálni rá!!!:)

Habcsók:D Hozzászólás ideje: 2010-02-20 10:55:58

Utolsó bejelentkezés:
2012-05-01 20:51:41

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Tényleg?? Mikor?? Hol??

taylorfun Hozzászólás ideje: 2010-02-16 18:07:54

Utolsó bejelentkezés:
2010-02-19 17:16:02

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Nagyon jók a számai! Imádom Taylor-t!(Ł) És a legjobb hogy voltam konerten :DDD

Puncsos csajszi Hozzászólás ideje: 2010-02-16 17:57:41

Utolsó bejelentkezés:
2010-10-25 13:59:47

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Vááá én is naon imádom Taylort!!!!És ez a száma....ááááá naon jóóó....mint a többi is persze!!!!:D:D

girl007 Hozzászólás ideje: 2010-02-11 20:19:16

Utolsó bejelentkezés:
2014-01-26 15:08:31

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Szerintem nagyon jók a számai és igazság van bennük :)

u.f.o.g.i.r.l. Hozzászólás ideje: 2010-02-07 13:20:30

Utolsó bejelentkezés:
2022-11-03 18:28:12

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

WoW! Az összes dal rólam szóól... XD főleg a You belong with me...

Dori15 Hozzászólás ideje: 2010-02-05 19:35:18

Utolsó bejelentkezés:
2013-08-28 16:37:56

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

ÁÁh.Taylor4ever<3 imádom.az összes számát.szíwhez szóloakO.o )= <3

véznaujjúmaki Hozzászólás ideje: 2010-02-01 16:58:25

Utolsó bejelentkezés:
2012-09-18 21:23:53

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

amikor szomorú vagyok, olyan mintha csak nekem szólna minden száma...(U)

im stupid animal Hozzászólás ideje: 2010-01-30 17:12:16

Utolsó bejelentkezés:
2012-07-13 11:18:57

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Imádom ezt a számot meg Taylor Swift-et is!!!!!!!!

Lady GaGa Hozzászólás ideje: 2010-01-22 16:58:07

Utolsó bejelentkezés:
2010-07-09 17:26:14

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Taylor Swiftnek szinte az összes száma róéam szól pl a you belong with me,You're not sorry,Teardrops On My Guitar,White Horse,Forever and always

Norcee- Hozzászólás ideje: 2010-01-17 10:15:42

Utolsó bejelentkezés:
2011-10-13 15:17:21

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Ez nagyon jó száma ^^ (You Belong With Me) de minden száma nagyon jó :]

hugi0219 Hozzászólás ideje: 2010-01-15 13:50:22

Utolsó bejelentkezés:
2017-09-11 19:04:40

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

nagyon jó ez a szám! szeretem az összes számát mert olyan őszinték, szívből szólók! :)

Lola33 Hozzászólás ideje: 2009-12-30 21:01:03

Utolsó bejelentkezés:
2012-09-08 17:28:10

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Igen! Taylornak mindig reális szövegű dalai vannak!:D

Twilightcica Hozzászólás ideje: 2009-12-17 17:22:25

Utolsó bejelentkezés:
2016-08-23 15:02:57

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Áááá..... Ez a kedvenc számaim között van. Nagyon jó dal és a szövege abszollut reális. Az egyszerű lányok is lehetnek jók... :)

Kerbar Hozzászólás ideje: 2009-12-16 11:17:05

Utolsó bejelentkezés:
2013-03-25 10:09:52

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Taylortól ez az egyik kedvenc számom! <3

EeMmOoCcIi Hozzászólás ideje: 2009-12-15 20:01:12

Utolsó bejelentkezés:
2011-02-19 14:25:20

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Taylort nagyon szeretem, a kedwenc számom tőle a You Belong with me...de szeretem a fifteen-t is^^

mj- Hozzászólás ideje: 2009-12-11 18:35:53

Utolsó bejelentkezés:
2011-06-19 19:07:26

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

taylornak hihetetlen hangja van ha eccer kiengedné biztos megsüketülnénk de imádnivaló a csajszi :D

ew.^^ Hozzászólás ideje: 2009-11-24 16:24:28

Utolsó bejelentkezés:
2014-03-13 20:18:28

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Taylor nagyon jó(: imádom.c(:

dzeno Hozzászólás ideje: 2009-11-23 14:22:37

Utolsó bejelentkezés:
2011-01-16 18:36:02

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Nagyon jó ez a szám.

annika2 Hozzászólás ideje: 2009-11-21 15:19:17

Utolsó bejelentkezés:
2014-08-27 22:27:18

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

ímádom ezt a számot

annika2 Hozzászólás ideje: 2009-11-03 18:14:27

Utolsó bejelentkezés:
2014-08-27 22:27:18

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

ímádom minden számát!

lowelygirl Hozzászólás ideje: 2009-11-03 11:58:10

Utolsó bejelentkezés:
2009-11-04 10:10:51

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Szerintem Tay egy nagyon edessh csaj, es jo baratno lehet. De ezt mi nem tudhatjuk, mert nem ismerjuk....Nagyon jó szám :)

Kriszbaby Hozzászólás ideje: 2009-10-30 13:47:21

Utolsó bejelentkezés:
2010-12-20 19:08:58

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Imádom Taylort! Minden száma kircsi! Taylor Swift forewer!

gazzette Hozzászólás ideje: 2009-10-30 10:33:45

Utolsó bejelentkezés:
2012-02-26 18:14:41

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

amugy nem nagyon hallgatok mast a teh gazetten kivul...ezalol kivetel...taylor swift meg a paramore....es a love storynal kicsordult a konnyem......most ma osszebogom itt a billynetyuzetet

Sziimii. Hozzászólás ideje: 2009-10-28 12:11:02

Utolsó bejelentkezés:
2009-10-28 13:09:42

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Szerintem nagyon jó ez a száma.én a love story-t is szeretem:) az is szép..imádom maga Taylor Swift-ez.puxxxx

cirmoskoktel Hozzászólás ideje: 2009-10-25 21:06:47

Utolsó bejelentkezés:
2012-09-08 22:49:52

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

annyira széép. <3 I (L) Taylor. iszonyatosan tehetséges.^^

.marí. Hozzászólás ideje: 2009-10-23 11:35:56

Utolsó bejelentkezés:
2016-04-13 13:00:52

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Elbűvölő szám <3 <3 <3

Kisvacak^^ Hozzászólás ideje: 2009-10-17 16:43:57

Utolsó bejelentkezés:
2012-12-13 15:11:05

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Annyira szeretem ezt a számot...amikor először meghallottam elbőgtem magam :$ azóta kívülről fújom. :) szép szám nagyon:)

Rolácska Hozzászólás ideje: 2009-10-12 18:23:23

Utolsó bejelentkezés:
2011-07-24 21:29:22

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Ez a szám nagyon széép :O

Dorcsy,Lolcsy Hozzászólás ideje: 2009-10-12 14:50:15

Utolsó bejelentkezés:
2010-03-21 14:34:35

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

MIért van két taylor swift mappa??

zenés Hozzászólás ideje: 2009-10-11 12:54:38

Utolsó bejelentkezés:
2014-11-04 16:41:08

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Tök jó ez a szám én imádom.Kösz a feltöltőnek!(L)

Dyya1998 Hozzászólás ideje: 2009-10-11 12:04:43

Utolsó bejelentkezés:
2012-03-10 18:34:53

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

♥Imádom a You Belong With Me-t :D Lucas Till olyan cuki a klipben :) I love Taylor♥

Lilla Nóra Hozzászólás ideje: 2009-10-10 15:28:01

Utolsó bejelentkezés:
2011-12-17 09:26:51

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Nagyon szép dal!!!:)

adry-ka Hozzászólás ideje: 2009-10-10 11:43:32

Utolsó bejelentkezés:
2012-06-10 21:42:32

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Nagyon jó szám, és magyar fordítása is jó!!!!!!!!! :D :D

Lucuska09 Hozzászólás ideje: 2009-10-09 18:12:40

Utolsó bejelentkezés:
2011-02-04 19:31:34

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

a you belong with me-t?? nem érted?? jah akk nemtom én értem ha hallom :/ de lehet hogy csak mert én vagyok hibás xD :Pnah pussy (L) én értem mikor hallom és a szöveg is megvan ennyih^^ hello

Judittt Hozzászólás ideje: 2009-10-09 17:07:01

Utolsó bejelentkezés:
2011-09-25 00:36:50

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

magyarul hol lehet meghallgatni?

Szösszeee Hozzászólás ideje: 2009-10-07 15:14:10

Utolsó bejelentkezés:
2012-10-22 21:50:12

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Nagyon gyönyörű szám ♥ Imádom (LL) Kedvencem..és téll nagyon jó magyarul is (LL)<3

Betti97 Hozzászólás ideje: 2009-09-29 08:44:33

Utolsó bejelentkezés:
2011-07-08 23:58:54

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Ez a kedvenc számom!<3

csinimokus Hozzászólás ideje: 2009-09-25 14:34:27

Utolsó bejelentkezés:
2009-09-25 16:33:39

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

olyan szép..<3

OoOnyalókaOoO Hozzászólás ideje: 2009-09-20 13:55:47

Utolsó bejelentkezés:
2010-03-16 21:05:26

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

ez a szám annyira nagyon nagyon nagyon jó magyarul iss...(L)

Szivacs Hozzászólás ideje: 2009-09-18 18:34:43

Utolsó bejelentkezés:
2013-05-07 21:33:08

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

annyira de annyira szeretem (L)(L)(L)(L) nagyon

Lorikaaa Hozzászólás ideje: 2009-09-12 19:45:54

Utolsó bejelentkezés:
2016-07-05 22:43:53

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

annyirajó(L) imádlaomLLL de kajak:D TAYLOR<3

Dorka33 Hozzászólás ideje: 2009-09-08 18:31:22

Utolsó bejelentkezés:
2015-10-15 22:11:36

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

én is nagyon szeretem a zenéit:)

Boooga Hozzászólás ideje: 2009-09-06 17:30:53

Utolsó bejelentkezés:
2010-05-01 22:33:09

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Én nem nagyon vagyok Taylor rajongó de a You Belong With Me száma eszméletlen zsír! A Klipp és a dal egyaránt FANTASZTIKUS!!!!

Puliii Hozzászólás ideje: 2009-09-02 19:11:12

Utolsó bejelentkezés:
2014-04-21 23:53:09

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Nekem is ez a kedvencem! IMÁDOM!!!! =) Nagyon szép a videóklipje, és a szövege is, meg a szám is nagyon jó!

nachiko Hozzászólás ideje: 2009-08-29 16:56:13

Utolsó bejelentkezés:
2017-07-27 20:52:26

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

én mindet szeretem ami taylor DE ez a kedvencem a sok közül

nikcsú007 Hozzászólás ideje: 2009-08-25 14:23:22

Utolsó bejelentkezés:
2013-06-13 18:14:45

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Imádom a számait!!!...a kedvencem a love story...LOL

vircse96 Hozzászólás ideje: 2009-08-20 19:20:43

Utolsó bejelentkezés:
2009-12-02 18:40:01

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

NAGYON JÓL ÉNEKEL!!!!!!!!!!!!!RAJTA LÁTSZIK,HOGY ÉLVEZETTEL CSINÁLJA!!!

dora0811 Hozzászólás ideje: 2009-08-20 18:48:16

Utolsó bejelentkezés:
2009-08-27 14:43:52

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

azért tettem oda kérdőjelet. :D azt meg csak elrontottam :D sry. xD

Lucuska09 Hozzászólás ideje: 2009-08-20 09:10:42

Utolsó bejelentkezés:
2011-02-04 19:31:34

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

és s : you going tonight az nem azt jelenti hogy te jössz holnap? hanem azt hogy mész-e ma ...de ez is mind1 xD

Lucuska09 Hozzászólás ideje: 2009-08-20 09:09:18

Utolsó bejelentkezés:
2011-02-04 19:31:34

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

a wish you were nem azt jelenti hogy kívánlak téged....de mind1

dora0811 Hozzászólás ideje: 2009-08-19 15:48:26

Utolsó bejelentkezés:
2009-08-27 14:43:52

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

angelli :) a lány válaszolja h nem megy a bálba :) pasi: you going tonight. / Te holnap jössz? csaj: no,studying /nem,tanulok/ pasi:wish you were! / kívánlak téged!? / és tényleg jó szám. ^^

angelli Hozzászólás ideje: 2009-08-17 14:08:52

Utolsó bejelentkezés:
2016-03-13 23:00:26

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

nagyon jó szám:D valaki megtudná mondani mit jelent az amit a pasi arra válaszol hogy nem megy a bálba mert tanul??előre is köszi:D

Lucuska09 Hozzászólás ideje: 2009-08-13 15:45:31

Utolsó bejelentkezés:
2011-02-04 19:31:34

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

pont ott..-.-" xD am sztem a másik "taylor swift" bigyóban benne van de nem biztos :P

cicador Hozzászólás ideje: 2009-07-27 16:00:19

Utolsó bejelentkezés:
2011-04-03 15:01:16

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

hol van a love story???:S:S:S

ßrigca Hozzászólás ideje: 2009-07-26 12:59:09

Utolsó bejelentkezés:
2011-12-08 21:05:39

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

ez a szám annyira szép:)én elkezdtem lefordítgatni és sztem ritka az olyan zene ami magyarul és angolul is átadja az érzelmet...ez megtette:)

Lucuska09 Hozzászólás ideje: 2009-07-03 06:53:38

Utolsó bejelentkezés:
2011-02-04 19:31:34

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

ezt a számot is imádom xD

Lucuska09 Hozzászólás ideje: 2009-07-02 18:03:24

Utolsó bejelentkezés:
2011-02-04 19:31:34

Véleménye a(z) "Taylor Swift" előadóról:

Imádom ezt a számot!!!(L)

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább