AxeWound

AxeWound
Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 814 alkalommal

Bemutatás:

Matt először 2011novemberében beszélt a „kibaszott metálos projekt” néven elhíresült sokáig titkos új bandájáról egy interjúban, ám akkor még csak sejtelmes információkat árult el. A projekt többi tagjának nevét nem mondta meg, csak annyit, hogy "jelenleg csak hárman vannak az új bandában, de a végső felállásban legalább négyen lesznek". Az új csapat zenei irányzatáról Matt azt mondta, hogy "Sokkal jobban fog hasonlítani a Slipknot és a Pantera irányára... Kibaszott metálos, érted mire gondolok? Kicsit kilépek a dallamos témától, leszarva mindent... Mert, egyértelműen, a Bullet For My Valentine egy üzlet, és meg van a saját képletünk, és amit csinálunk, működik – nagyszerű –, ezért mi nem fogunk elkanyarodni ettől. Szóval jó lesz majd kilépni ebből a kényelmi zónából, és valami kibaszott nevetségest csinálni, és nem törődni azzal, hogy az emberek mit fognak gondolni, amiért még nem is létezik... Valami olyasmibe akartunk belevágni, mint kábé a Slipknot... Mint az Iowa albumuk - egyszerűen valami rohadt erőszakosat. Minden kiengedni. Korlátok nélkül." Matt elmondta, hogy már nevet is választottak a projectnek, amellyel titokban már demófelvételeket is készítettek egy lemezszerződés után kacsintgatva. "A BFMV menedzsere már tudja mi történik, ezért már fel is állították előttünk a dolgokat." - mondta.

Végül 2012. április 30.-ának éjjelén mindenre fény derült, amikor is a BBC Rádiójában lejátszották az új banda, az AxeWound első dalát, a „Post Apocalyptic Party” című számot, amelyet a hivatalos oldalukról, az http://axewounduk.tumblr.com/ oldalról ingyenesen le lehet tölteni.

Albumok:

Vultures

Vultures

2012

AxeWound dalszövegek (10 db):

Blood Money And Lies

Burn Alive

Church Of Nothing

Cold

Collide

Destroy

Exorchrist

Post Apocalyptic Party

Victim Of The System

Vultures

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább