Victoria Justice

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 18468 alkalommal

Bemutatás:

Victoria Justice (született: 1993. február 19.) színésznő, énekes, dalszövegíró és táncos.

Biográfia:

KEZDETEK Victoria Dawn Justice 1993. február 19-én született Floridában, Hollywoodban. Szülei Serene és Zack Justice. Édesanyja Puerto Rico-i, míg édesapja angol, ír és német felmenőkkel is rendelkezik. Van egy húga, Madison. Victoria 8 évesen kapta elsõ reklámszerepét. Ezután megkérdezte édesanyját, hogy folytathatja-e. Anyukája felkeresett pár ügynökséget Miamiban. A siker gyorsan jött. Eközben pedig különbözõ cégek számára is modellkedett. Az egyik legkeresetebb gyerekmodell lett. Los Angelesben bejutott a Performing Arts Magnet Iskolába. KARRIER 2003 nyarán Vicky és a családja lecserélte a floridai Hollywood-ot és a fényes californiai Hollywood-ba költöztek. Nem sokkal utána kapott egy kisebb epizódszerepet a "Gilmore Girls" címû sorozatban. Ekkor döntötte el, hogy színészkedni szeretne. De közben a modellkedést sem hanyagolta el, hiszen részt vett három gyerekkampányban is: a Gap, Guess, és Ralph Lauren. 2005-ben szerepelt a "Mary", "When Do We Eat?", "Silver Bells" filmekben. Szintén ebben az évben kapott egy epizódszerepet is a híres Disney sorozatban a "The Suite Life of Zack and Cody"-ban. A nyár folyamán felvételizett egy tekintélyes iskolába a Performing Arts Magnets school-ba. A nagy áttörés májusban jött, amikor a "Zoey 101" címû sorozatban feltûnt Lola Martinez karakterében, mint Zoey (Jamie Lynn Spears) új szobatársa. Nagy álma, hogy 19 éves koráig egy Oscar díjat kapjon. 2009-ben szerepelt a The Kings of Appletown címû filmben, és feltűnt az iCarly című sorozatban is. 2010-ben pedig a The Boy Who Cried Werewolf címû vígjátékban játszik fõszerepet Brooke Shields mellett. Szintén ebben az évben indította útjára a Nickelodeon csatorna a Victorious címû sorozatot, amelyben õ alakítja a fõszereplõ, Tori Vega karakterét. A sorozattal elindult énekesi karrierje is. 2010-ben jelentette be, hogy készíti első lemezét, amelyre ő is ír dalokat. A The First Time című romantikus vígjáték 2012-ben jelent meg, amelyben Brittany Robertson és Molly C. Quinn mellett alakít főszerepet, és már folynak a Fun Size című vígjáték lezáró munkálatai is. DÍJAK / JELÖLÉSEK 2008 - Young Artist Award - "Zoey 101" 2007 - Young Artist Award - "Zoey 101" / Best Young Ensemble Perfromance in a TV Series - WON 2007 - Young Artist Award - "Zoey 101" 2006 - Young Artist Award - "Zoey 101"/ Best Young Ensemble Perfromance in a TV Series - WON

Albumok:

Shake

Shake

0

Victoria Justice dalszövegek (32 db):

A thousand miles hun video

All I Want Is Everything video

Almost paradise video

Beggin' on your knees hun video

Beggin' on Your Knees video

Bruno Mars Medley ft Max Schneider video

Caught Up In You video

Cheer me up video

Everything Can Change video

Eye of the tiger hun video

Favourite food video

Finally falling hun video

Forget you (Cee-Lo Green cover) video

Freak The Freak Out hun video

Girl Up video

Girls just wanna have fun hun video

Gold hun video

Lonely love song (ft. Simon Curtis) hun video

Make it in America video

Make it shine hun video

Maroon 5 Medley video

Oh! Darling (Beatles cover) hun video

On the wings of a dream (ft. Simon Curtis) hun video

Price Tag (Jessie J cover) video

Say Something (ft. Max Schneider) hun video

Shake hun video

Take A Hint hun video

The Things We Do for Love video

You're the reason hun video


Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

lili0922 Hozzászólás ideje: 2011-10-13 17:34:19

Utolsó bejelentkezés:
2016-08-01 03:40:55

Véleménye a(z) "Victoria Justice" előadóról:

Nagyon szeretem hajrá victoria így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kagome1220 Hozzászólás ideje: 2011-06-24 18:26:19

Utolsó bejelentkezés:
2015-07-13 01:56:16

Véleménye a(z) "Victoria Justice" előadóról:

I love Victoria! IMÁDOM

viktonia14 Hozzászólás ideje: 2011-05-19 16:04:32

Utolsó bejelentkezés:
2012-05-08 17:53:51

Véleménye a(z) "Victoria Justice" előadóról:

annyira imádom ezt a számot ! őrület mennyire meg tud változtatni :D:D

mj_szandyy Hozzászólás ideje: 2011-01-15 12:16:47

Utolsó bejelentkezés:
2011-11-11 13:36:37

Véleménye a(z) "Victoria Justice" előadóról:

ez olyan szívhez szóló, az ember szájából veszi ki a szavakat! ♥♥♥♥

mj_szandyy Hozzászólás ideje: 2011-01-15 12:00:34

Utolsó bejelentkezés:
2011-11-11 13:36:37

Véleménye a(z) "Victoria Justice" előadóról:

annyira jó ez a szám ♥

diuss... Hozzászólás ideje: 2011-01-08 14:17:55

Utolsó bejelentkezés:
2013-08-04 15:46:06

Véleménye a(z) "Victoria Justice" előadóról:

Annyira szeretem ♥ ...

© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább