Janet Jackson & Michael Jackson

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 7675 alkalommal

Bemutatás:

A Scream Michael Jackson és Janet Jackson amerikai énekesek duettje. A dal, mely Michael HIStory című albumának első kislemezeként jelent meg, a média által elkövetett zaklatásokról szól. A hozzá készült futurisztikus videoklip abban az időben a legdrágább videoklip volt.

A Scream lett az első dal a Billboard történetében, ami a popslágerlistán a Top 5-ben nyitott. Végül a Billboard Hot 100-on az ötödik, a R&B listán a második, a dance slágerlistán az első helyig jutott.

A dalt a Jackson testvérpár együtt írta a Jimmy Jam és Terry Lewis szerzőpárossal. Michael már korábban is szeretett volna duettet énekelni Janettel (már a Rhythm Nation 1814 című Janet-album megjelenése után), Janet azonban ekkor még félt, hogy azt fogják rá mondani, hogy Michael népszerűségét akarja kihasználni saját karrierje építéséhez.

A Scream egyike azon kevés daloknak, melyekben Michael Jackson csúnyán beszél (a második refrénben a stop pressuring me, azaz „ne gyakorolj nyomást rám” helyett mondja, hogy stop fucking with me, azaz „ne baszogass már”), a csúnya szót a klipből kihagyták, és azt a részt is kikockázták, ahol Janet a középső ujjával beint.

Biográfia:

Janet Jackson & Michael Jackson dalszövegek (1 db):

Scream hun video


Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

lianna97 Hozzászólás ideje: 2010-07-06 08:22:55

Utolsó bejelentkezés:
2012-08-22 15:38:07

Véleménye a(z) "Janet Jackson & Michael Jackson" előadóról:

Fantasztikus ember volt Michael Jackson! Oltári jó hanggal... sajnos csak volt...

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább