The Lonely Island

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3699 alkalommal

Bemutatás:

A The Lonely Island egy amerikai humorista trió.

Akiva Schaffer, Andy Samberg és Jorma Taccone a középiskolában ismerkedtek meg, még Berkeleyben, majd Los Angelesbe költöztek, ahol kezdetben rövidfilmeket készítettek, abszurd humorral és néha némi zenével is tarkítva. Azóta nagy utat jártak be, főleg Andy az, aki színészként is sikereket tudhat magáénak, hiszen a Brooklyn 99-ban nyújtott alakításáért 2014-ben Golden Globe-ot és American Comedy Awards-ot is kapott.

Biográfia:

A kezdeti nehezebb időszakot 2005-től a Saturday Night Live című műsor követte, ahol olyan nagy sikerű szkeccseket gyártottak, mint például a Lazy Sunday, vagy a Shy Ronnie. Ezzel párhuzamosan pedig egyre nagyobb nevekkel énekeltek együtt elképesztően abszurd számokat, mint amilyen például az Anyák napjára időzített Motherlover Justin Timberlake-kel. Kipróbálták az ál-dokumentumfilmes közeget is. Az HBO-nak készített 7 Days in Hell (7 nap a pokolban) a világ leghosszabb fiktív teniszmérkőzéséről szól, ami 7 napon át tartott. 2016-os filmjük A Popstar: Never Stop Never Stopping egy Conner4Real nevű rapper története, aki a lemeze bukása után kénytelen visszatérni a boybandhez, amiben annak idején befutott.

The Lonely Island dalszövegek (6 db):

Boombox video

Finest Girl video

I'm on a boat video

Jack Sparrow video

Jizz in My Pants hun video

Shy Ronni 2 video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább