Stanfour

Zenei irányzat: Pop / Rock
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 2560 alkalommal

Bemutatás:

Német pop-rock csapat, kik 2004 óta aktívak és nem kisebb személyiségekkel voltak turnén anno, mint a One Republic vagy Bryan Adams.
Három albumok jelent meg, illetve tag csere is történt - mindössze egyetlen egy.

Biográfia:

Évek: 2004 - napjainkig

Kezdet:
2007 szeptemberében jelent meg a debütáló szám a Do it all, ami a 46. helyet szerezte meg a német dallistákon. A második daluk, a For all lovers a legjátszotabb szám lett a német rádióknál, valamint 18 héten keresztül foglaltak helyet a német zenelistákon.
2008 februárjában jelent meg a Wild Life c. első albumuk, amit javarészt Stockholmban és a saját stúdiójukban Föhrben, de Los Angeles-i stúdióban vették fel. További dalok erről az albumról a Desperate és az In your arms, ami mellesleg a 14. helyet szerezte meg az említett német listán.

További munkák:
2008 decemberében a csapat megnyerte a 'Legjobb újonc" díját a 1Live Krnoe rádiós díjátadón.
Egy évvel később, 2009 decemberében jelent meg a csapat második albuma Rise and Fall címmel, amit a csapat teljesen saját maga tett össze. Paul Kaiser, mint dobos és Jazz Echo Gewinner Heiko Fischer gitárosként találkozott a bandával, miután hangzásuk elektronikusabb, könyebb és táncosabb lett.

Jelen:
A harmadik stúdióalbumuk 2012. május 11-én jelent meg October Sky címmel. Learning to Breathe c. ddal jelent meg 2012 április 27-én elsőként az albumról, aminek a klipje az első helyet szerezte meg a MyVideo-Charts-on.

Tagok:

Alexander Rethwisch

szintetizátor

Albumok:

Stanfour -  Wild Life

Wild Life

2008

Stanfour dalszövegek (3 db):

Desperate video

For all lovers video

In Your Arms video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább