Lady Antebellum

Zenei irányzat: Country
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 3897 alkalommal

Bemutatás:

A Lady Antebellum egy amerikai country együttes, amely 2006-ban alakult Nashvilleben, Tennessee államban. A csapat 3 tagból áll: Charles Kelley, Dave Haywood, Hillary Scott. Alig 4 éves fennállásuk alatt 5 különböző díjat zsebeltek be és 15 díjra jelölték őket. Közülük is talán a legrangosabb a 2010-ben bezsebelt Grammy-díj.

Biográfia:

Az együttest 2006-ban alapította Dave Haywood, Charles Kelley és Hillary Scott Nashvilleben, Tennessee államban. Hillary a híres country énekeső Linda Davis lánya, míg Charles a popénekes Josh Kelley testvére. Hillary 2005 közepén Nashvillebe utazott, hogy szóló country karrierbe kezdjen. Felkereste volt középiskolai osztálytársát, Dave Haywoodot, hogy dolgozzanak együtt. Dave örömmel vállalta a felkérést, s elkezdtek közösen dalokat írni. Nem sokkal később Charles ráismert Hillaryre a MySpace közösségi oldalon. Ezután már egy nashvileei country klubban beszélgettek, aholis Hillary meghívta Charlest harmadik tagnak, aki elfogadt a felkérést. A trió ezt követően helyi bárokban lépett fel, amíg 2007-ben meg nem kereste őket a Capitol Records. Nem sokkal a trió felfedezését követően, 2007-ben egy közös dalt énekeltek Jim Brickmannal, amely a Billboard slágerlista 14.-én helyén landolt. Nem sokkal ezután, elkezdtek betétdalokat írni az MTV valóságshowjához, a The Hillshez. Az első igazi slágerük, a Love Don't Live Here 2007. szeptemberében jelent meg, amit decemberben már a videoklip követett. Ez a dal lett később az első albumuk vezető dala, amely 2008. április 15-én jelent meg. A country slágerlistákon az albumvezető dal a harmadik, míg maga az album az első helyezést érte el. A második szerzeményük, a Looking for Good Time 2008. júniusában készült el, ami decemberig a slágerlisták 11. helyezéséig tornázta fel magát. A harmadik daluk, az I Run to You 2009. januárjában került a boltok polcaira kislemez formájában.

Tagok:

Lady Antebellum dalszövegek (33 db):

American Honey video

Downtown video

Friday Night video

Good Time To Be Alive video

Hello World video

Love's Looking Good on You video

Things People Say video

What If I Never Get Over You video

You Look Good video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább