David Cook

Zenei irányzat: Alternatív rock, pop rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 8510 alkalommal

Bemutatás:

Az USA-ban Houstonban, Texas államban született, de Blue Springsben, Missouri államban nevelkedett. Szülei Beth Foraker és Stanley Cook, van két testvére Adam és Andrew. Nagyon fiatalon kezdett érdeklődni a zene iránt. Általános iskola második osztályában az énektanára szerepet adott neki az iskolai karácsonyi darabban. Ezek után jóformán minden programban szerepelt. 13 évesen kapta az első gitárját egy Fender Stratocaster-t. Blue Springsben járt középiskolába, ahol olyan zenés darabokban is szerepelt mint például a West Side Story. Középiskola alatt baseballozott is, de egy sérülés miatt abbahagyta így még jobban koncentrált a zenére. Ösztöndíjat nyert a Missouri-i egyetemre, de abbahagyta a színészet tanulását két szemeszter után. 2006-ban érettségizett grafikus tervezésből. Ezután Tulsa-ba, Oklahoma államba költözött hogy megkezdje zenei karrierjét.

Biográfia:

Középiskolai évei alatt elindította a Red Eye nevű zenekart barátjával Bobby Kerr-rel, amit később Axium-ra neveztek át. 15 évesen írta az első dalát Red Hot címmel. A banda három albumot adott ki (Matter of Time, Blindsided és The Story Thus Far). 2006-ban feloszlottak amikor David Tulsa-ba költözött és csatlakozott a Midwest Kings-hoz. Két tag Andy Skib és Neal Tiemann később tagjaivá váltak David American Idol utáni zenekarának a The Anthemic-nek. Ez előtt kiadta a második szólóalbumát is mialatt bárpultosként dolgozott.

David Cook dalszövegek (9 db):

Always be my baby video

Come back to me video

Fade Into Me video

Lie video

Life on the moon video

Light On video

Permanent hun video

The Last Goodbye video

We Believe video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

kincso777 Hozzászólás ideje: 2011-01-20 18:13:22

Utolsó bejelentkezés:
2013-06-29 18:27:12

Véleménye a(z) "David Cook" előadóról:

imádooom ezt a számoot(L) *-*

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább