Kevin Jonas

Zenei irányzat: Pop
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 9778 alkalommal

Bemutatás:

Paul Kevin Jonas II (Teaneck, New Jersey, USA, 1987. november 5. – ) amerikai színész és énekes.

Édesapja Paul Kevin Jonas, lelkész, és zenész volt. Édesanyja Denise a templomi kórusban szerepelt. Testvérei: Franklin Nathaniel Jonas vagy röviden Frankie Jonas, akit ismerünk Bonus Jonas néven is. Joseph Adam Jonas, röviden Joe Jonas és Nicholas Jerry Jonas röviden Nick Jonas.

Biográfia:

Kevin már tinédzser korában felfedezte, hogy a zene az igazi szenvedélye. Az egyik nap hazaért az iskolából, felkapott egy gitárt, elővett egy "Tanulj otthon gitározni " című könyvet és a következő 3 napban megállás nélkül gyakorolt, hogy elsajátítsa a gitár alapokat, akkordokat. Ez volt az a pillanat, amikor tudta,hogy gitározni szeretne egész életében. Mióta 2004-ben megalapították testvéreivel a Jonas Brothers nevű együttest, Kevin gitárszólói lenyűgözik a rajongókat.

A három testvér Joe, Nick és Kevin először Sons of Jonas néven kezdett zenélni, és leszerződtek a Columbia Recordshoz, ahol 2006-ban kiadták első albumukat az It's About Time-ot. Később ott hagyták a Columbia Records-ot, mert csak 30000 darab kelt el albumukból. Ezek után átmentek a Hollywood Records-hoz, ahol Jonas Brothers néven váltak ismertté és kiadták, második albumukat 2007-ben Jonas Brothers néven. Feltűntek a Hannah Montana egyik részében, és voltak a Hannah Montana Best of Both World turnén is, és fel is léptek. A When You Look Me In The Eyes turnéjukból, csináltak egy kis valóságshow-t ami Living The Dream néven a Jetixen is látható. 2008-ban pedig kiadták harmadik albumukat A Little Bit Longer néven, szerepeltek a Rocktábor-ban. A Burnin' Up turnéjukból pedig a 2009-ben megjelenő 3D-s mozi a Jonas Brothers 3D Concert Experiece lett. 2009-ben jelent meg új sorozatuk a J.O.N.A.S., megjelenik a Camp Rock 2.. Hamarosan megjelent a Lines, Vines and Trying Times című negyedik albumuk, és szintén 2009-ben van a világkörüli turnéjuk. 2010-ben leforgatták a J.O.N.A.S 2.évadját.

Kevin Jonas dalszövegek (1 db):

Scandinavia video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Avril4ever Hozzászólás ideje: 2011-04-20 16:28:57

Utolsó bejelentkezés:
2012-09-15 19:42:16

Véleménye a(z) "Kevin Jonas" előadóról:

nem vok normal

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább