Candice Accola

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 8558 alkalommal

Bemutatás:

Candice Accola (USA, Texas, Houston, 1987. május 13.) amerikai színésznő és énekesnő, legismertebb szerepe Caroline Forbes a Vámpírnaplók című sorozatból.

Biográfia:

Candice Accola Edgewoodban nőtt fel. Apja, Kevin, szívsebész, anyja, Carolyn válása előtt környezetvédelmi mérnök volt, majd háztartásbeli lett. Mindkét szülője a Republikánus Párt aktív tagja. Egy öccse van. Tizenéves korában fedezte fel egy tehetségkutató ügynök San Franciscoban. Középiskolás éveinek közepén Los Angelesbe költözött, hogy a Highland Előkészítő Iskolába járhasson. Hat hónappal később kiadott egy CD-t It’s Always the Innocent Ones címmel. A középiskolát levelező tanulóként fejezte be 2005-ben. Első filmes szerepe a Pirate Campben volt, 2007-ben. Candice vendégszerepelt számtalan népszerű televíziós sorozatban: Így jártam anyátokkal, Odaát, Greek. Emellett filmekben is játszott, mint például: On the Doll, Juno, Deadgirl és a X's & O's. Háttérénekes volt a Hannah Montánában, a Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert és a Hannah Montana – A filmben. Emellett a Vámpírnaplók című televíziós sorozatban Caroline Forbes szerepét játssza. Candice a Vámpírnaplók másik csillagával Ian Somerhalderrel együtt támogatja azt a projectet, amely az igyekszik megakadályozni az öngyilkosságot az LMBT fiatalok körében. Emellett egy másik, a Trevor Projectben is jelentős szerepet vállal

Candice Accola dalszövegek (15 db):

Drink To My Freedom video

Eternal Flame hun video

Hard to say goodbye hun video

Mercy of love hun video

Our break up song hun video

Perfect tragedy hun video

Some Girls hun video

Something To Say video

Started video

Sweet jealousy hun video

Voices Carry hun video

Welcome to the real world hun video

Why Don't You Stay? hun video

Wrong to Be In Love hun video

Yesterday Is Gone hun video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább