Warrant

Zenei irányzat: heavy metel,hard rock
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 5261 alkalommal

Bemutatás:

Warrant egy amerikai heavy metal banda , Hollywood, California , hogy a tapasztalt siker 1989-1996 album elérte az öt nemzetközi forgalma meghaladja a 10 millió. A zenekar először jött az országos reflektorfénybe azok dupla platina debütáló albuma Dirty Rotten Filthy nagyon gazdag , és annak egyik kislemez, " ég "el # 1-ben a Rolling Stone és # 2 a Billboard Hot 100 . [ 1 ] Az együttes folytatta sikerét a 1990-es évek elején a dupla platina album Cherry Pie amely előírta a találati album című dal és zenei videó .
Miután a nagy sikerű album arany Dog Eat Dog a zenekar elkezdett gyakori a változtatásokat a line-up, és annak ellenére csökkent a népszerűsége, az érkezés grunge kiadták Ultraphobic 1995-ben, és a sikeres legjobb albuma 1996-ban. A zenekar is változott a zenei irányt, a kibocsátás a grunge fertőzött has has 96, de visszatért a gyökerekhez nagyon gyorsan az az évtized végére. A zenekar tapasztalt magas és alacsonyan fekszik a 2000-es sikeres túrákat, egy új album kiterjed az Under the Influence , Az énekes Jani Lane hagyva, egy vadonatúj Born Again album és egy rövid újraegyesülés az eredeti felállásban. Az új évtizedben egykori énekese és fő dalszerző Jani Lane elhunyt.
Miután több mint 20 éve, a zenekar még mindig felvételt zene és előadóművészetek, most egy új énekese.

Biográfia:

Tagok:

Albumok:

Warrant dalszövegek (2 db):

Big Talk video

Cherry Pie hun video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

norika64 Hozzászólás ideje: 2011-08-14 14:11:39

Utolsó bejelentkezés:
2014-04-16 21:10:32

Véleménye a(z) "Warrant" előadóról:

R.I.P. Jani Lane ;(

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább