FT Island

Zenei irányzat: K-pop (korean pop)
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3601 alkalommal

Bemutatás:

F.T Island, azaz Five Treasure Island.A dél-koreai banda 2007-ben debütált.Az F.T Island első albuma 2007. májusában került kiadásra Cheerful Sensibility címmel. Az első album, összesen 13 dalt tartalmaz. Ezt két részből áll: "Érzelmi fejezet" és az "F.T Island fejezet". Az "Érzelmi fejezet" műfaja a rock ballada.

Két évvel később Oh Won Bin elhagyta a bandát,és helyette az F&C gyakornok Song Seung Hyun csatlakozott mint,gitáros és énekes.

2007, debütálás

Az F.T. Island első albumát a tervek szerint 2007 májusában hozták volna kereskedelmi forgalomba. Azonban ahelyett hogy az album terv szerint megjelent volna, az összes tag megjelent egy televíziós műsorban, aminek a neve "Dugeun Dugeun Yeochinmandeulgi" (두근두근 여친만들기), az MNet, koreai televíziós csatornán. A program címe hivatalosan fordítva "Wanna Be My Girlfriend?". Bár a "두근두근" a szív hangjára utal. A zenekar is fellépett élőben a Rolling Hall-ban és megtartották első hivatalos bemutató Live House Melon-AX-ukat, Gwangjang-dong Szöulban 2007. május 27-én. Június 7-én az F.T. Island debütáló dalukkal fellépett az M!Countdown-on. Megkapták az #1 helyet az M!Countdown-ban és levertek más híres művészeket, mint a Dynamic Duo és a Fly to the Sky, csak két hét után debütáltak.

Biográfia:

FT Island dalszövegek (13 db):

After Love

Bad Woman

Be free video

Flower Rock

Girls Don't Know

Hello Hello video

I hope

Let it go!

Love Love Love

Neverland video

Reo Reo

Severely video

Stay video

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább